نماینده ولی فقیه در کرمانشاه:
پایه حکومت امام خمینی(ره) دفاع از مستضعفین است
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: اساس تشکیل حکومت توسط بنیان گذار انقلاب اسلامی دفاع از مستضعفین جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، آیت الله مصطفی علما در مراسم امضای تفاهم نماه سه جانبه در استانداری اظهار داشت: انقلاب اسلامی به دلیل حمایت از محرومین جامعه مورد توجه بوده و در همین راستا از امام راحل(ره) علاوه بر وصیت نامه محرومین، وصیت دیگری به پسرش مبنی بر اینکه هیچ مستحبی بالاتر از خدمت به محرومین نیست، باقی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه بیان کرد: همچنان دفاع از ضعفا و مستضعفین جامعه مد نظر است کما اینکه مقام معظم رهبری نیز بر انجام امور فرهنگی و خدمت به مردم تاکید دارد.
,آیت الله گفت: با وجود خدمات ارائه شده مردم باید آثار خدمات را ملموس دریافت کنند و در این میان نرخ بالای بیکاری امری ناخوشایند است.
,وی برخی از مسئولین را مبارک و با برکت خواند و بنیاد برکت را از جمله آن دانست و بیان کرد: امام خمینی(ره) حکومتی با هدف خدمت به مردم و جلوگیری از دشمنی و نیز دفاع از مستضعفین را تشکیل داد.
,آیت الله علما گفت: از آنجا که مقام معظم رهبری در سفر به کرمانشاه با دیده تعجب به آمار بیکاری کرمانشاه می نگریستند مسئولین این استان باید عزم خود را برای مقابله با بیکاری جزم کنند.
,نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) پانزدهم خرداد را یوم الله اعلام کرد گفت: در چنین روزی تمامی خیرات و برکات تجمیع شده است.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه