در چهار محال و بختیاری/
650 نفر بیمار کلیوی وجود دارد
رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی و پیوند چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از 650 نفر در استان بیمار کلیوی وجود دارد که نیاز به پیوند کلیه هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دالله نافیان رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی و پیوند چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار سامان ما در آیین افتتاح انجمن حمایت از بیماران کلیوی در شهرستان سامان با بیان اینکه در حال حاضر در استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۶۵۰ نفر بیمار کلیوی نیازمند پیوند وجود دارد، اظهار داشت: هماکنون در چهار شهرستانِ این استان انجمن حمایت از بیماران کلیوی تشکیل شده است.
نافیان افزود: در شهرستان سامان با حمایت خیرین و فرماندار پنجمین انجمن حمایت از بیماران کلیوی تشکیل شد.
وی با اشاره به اینکه با پیگیری خیرین شهرستان تمهیدات لازم در جهت استقرار مکان و زمین مورد نیاز برای انجمن اندشیده شده است، بیان داشت: در شهرستان سامان ۲۳ نفر نیازمند دیالیز میباشند.
نافیان تصریح کرد: با مشارکت خیرین پیشبینی میشود دستگاه دیالیز بیماران کلیوی در شهرستان سامان استقرار یابد.
پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه