قرآنیان شیروان به قله کیسمار صعود کردند

قرآنیان شیروان به قله کیسمار صعود کردند
در یک اردوی یک روزه آموزشی تفریحی جمعی از قرآنیان شهرستان شیروان توانستند قله دو هزار و 855 متری کیسمار که در 35 کیلومتری این شهرستان و در رشته کوه کپه داغ قرار دارد را فتح نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی شیروان، "رضا براتی" رئیس مجمع قرآنیان شهرستان شیروان گفت:در این اردوی یک روزه آموزشی تفریحی که به همت دارالقرآن بشارت برگزار گردید جمعی ازقاریان، حافظان و مدیران قرآنی شهرستان شیروان توانستند قله دو هزار و 855 متری کیسمار در 35 کیلومتری شهرستان  شیروان که در رشته کوه کپه داغ  در ضلغ شرقی روستای اوغاز واقع است را فتح کردند.

رضا براتی افزود: آقایان حجت الاسلام سعیدعامل، مجیدنیکوئیان، محمد مزینی، حسینعلی ظفری، مجید جوانمرد، داود رشیدی، حمید رحمتی، هادی اسماعیل زاده به نمایندگی از جامعه قرآنی شهرستان شیروان در این صعود حضور داشتند.

لازم به یادآوری است که کوه کیسمار بعد از کوه شاه جهان در جنوب شرقی شهرستان شیروان با 3032 متر ارتفاع، رتبه دوم مرتفع ترین قله استان خراسان شمالی را دارا است و یکی از کوه های واقع در دهستان سیوکانلو شهرستان شیروان است و وجه تسمه آن به این علت است که دارای لاک پشت های زیادی می باشد و لاک پشت به زبان محلی یعنی کیسه مار واین قله از شمال به روستای اوغاز کهنه، از شمال شرقی به کوه کل داغ، از شمال غربی به روستای اوغاز تازه و از غرب نیز به روستای چپانلو منتهی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,
,
,
,
,

انتهای پیام/*

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه