«احیای اسلام»در قرن بیستم بزرگترین دستاورد امام خمینی (ره)

«احیای اسلام»در قرن بیستم بزرگترین دستاورد امام خمینی (ره)
14 خرداد مصادف با سالروز ارتحال امام خمینی (ره) رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران است؛ مردی که با رهبری شکوهمند خود، انقلابی بی سابقه را در جهان رقم زد و ریشه شاهنشاهی و استکبار که 2500 سال در خاک ایران زمین تنیده بود را از بیخ و بن ساقط کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از کُردتودی، جایگاه بلند و عزتی که امروز ایرانیان در دنیا پیدا کرده اند در واقع در زیر چتر اسلامی است که امام خمینی در قرن بیستم احیا نمود. یاد و بزرگداشت این مرد بزرگ در تاریخ ایران پا را فراتر از یک سالگرد تاریخی در تقویم گذاشته و اکنون به جزیی از فرهنگ ایران و اسلام تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،, کُردتودی،,

 

,

لذا مسئولیتی خطیر در برگزاری برنامه های بزرگداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) در روز سالگرد وفات ایشان بر روی دوش مسئولین است؛ مسئولینی که جایگاه مدیریتی خود را وامدار بزرگترین دستاورد این بزرگمرد تاریخ ایران، یعنی انقلاب اسلامی هستند.

,

 

,

امام خمینی (ره) چهارچوبی نظامی دینی را در میانه قرن بیستم پایه گذاری کرد

, امام خمینی (ره) چهارچوبی نظامی دینی را در میانه قرن بیستم پایه گذاری کرد, امام خمینی (ره) چهارچوبی نظامی دینی را در میانه قرن بیستم پایه گذاری کرد,

آیت الله سیدمحمدحسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان در اظهار کرد: امام راحل حاکمیت دین اسلام را در ایران نهادینه کرد و با اصولی چون اتحاد، وحدت، همبستگی و اعلام برائت از مشکرین و استکبار، چهارچوب نظامی دینی را در میانه قرن بیستم پایه گذاری کرد.

,

 

,

وی به دنیای مادی گرای دوران انقلاب اسلامی اشاره نمود و خاطرنشان کرد: جهان به دو قطب مادی گرا و سوسیالیست تقسیم شده بود و امور خدایی به انسان سپرده شده بود، اما امام راحل با اندیشه های دینی خود در برابر این دو نظام قد علم کرد ونهایتا باعث شد که راه زوال را در پیش گیرند.

,

 

,

مسئولیت‌های مدیران مدیون انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل (ره) است

, مسئولیت‌های مدیران مدیون انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل (ره) است, مسئولیت‌های مدیران مدیون انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل (ره) است,

محمد ابراهیم زارعی فرماندار سنندج ضمن تسلیت ایام ارتحال امام خمینی (ره) گفت: مسئولیت‌های مدیران و افتخار خدمت به مردم مدیون انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل (ره) است و تمامی دستگاه‌های اجرایی دولتی موظف هستند برنامههای 14 و 15 خرداد را با جدیت هرچه بیشتر اجرا کنند.

, ,

 

,

وی بر آذین بندی شهر سنندج متناسب با این ایام توسط شهرداری تاکید و ادامه داد: وجود نمادها و المان‌های مختص به این دوران تاثیر خاصی بر افکار عمومی جامعه دارد.

,

 

,

فرماندار سنندج انقلاب اسلامی ایران را نعمتی بزرگ برای مردم و منطقه خواند و خاطرنشان کرد: بزرگداشت ارتحال امام راحل (ره) باید با شکوه برگزار شود و این مهم باید برای جوانان تبیین شود.

,

 

,

امام خمینی (ره) جرات و اعتماد به نفس ملت ها را در برابر ابرقدرت ها برانگیخت

, امام خمینی (ره) جرات و اعتماد به نفس ملت ها را در برابر ابرقدرت ها برانگیخت, امام خمینی (ره) جرات و اعتماد به نفس ملت ها را در برابر ابرقدرت ها برانگیخت,

ماموستا عبدالله حیدری امام جمعه بانه با اشاره به جایگاه و منزلت امام خمینی(ره) در دنیای اسلام و جهان اظهار داشت: امام خمینی(ره) شخصیتی جهانی هستند بطوریکه ایده های رهایی بخش این عالم برجسته جهان اسلام، امروز الگو و سرمشق تمام آزادیخواهان جهان از زیر سلطه و یوغ استکبار است.

وی افزود: امام خمینی(ره) با قیام خود که نشات گرفته از آموزه های دین مبین اسلام بود  بیداری ؛ جرات و اعتماد به نفس ملت ها را در برابر زورگویی ابرقدرت ها برانگیخته و احیا نمود.

,
,
,

 

,

تشکیل حکومتی دینی برای مسلمانان رویا بود که به برکت امام خمینی (ره) برپا شد

, تشکیل حکومتی دینی برای مسلمانان رویا بود که به برکت امام خمینی (ره) برپا شد, تشکیل حکومتی دینی برای مسلمانان رویا بود که به برکت امام خمینی (ره) برپا شد,

حجت الاسلام حسن باباییان امام جمعه قروه اظهار کرد: جامعه ما، کشور ما و در راس آن دین ما به واسطه یک انسان الهی که دل در گرو خدای متعال دارد احیا شده و عزت مسلمین به آنان برگشته است.

, .,

 

,

امام جمعه قروه خاطر نشان کرد: در طول تاریخ و از صدر اسلام تاکنون داشتن یک حکومت دینی که دین حاکم بر مردم باشد برای همه مسلمین جهان رویایی بوده است که به برکت مجاهدت های امام راحل این حکومت عظیم ایجاد شد.

, .,

 

,

خطیب نماز جمعه شهرستان قروه با بیان اینکه اسلام در ایران اسلامی در خدمت زر و زور و در خدمت قدرت های سلطه گر و یا اجانب نیست گفت: مجری این اسلام ناب و این اسلام رسا در جمهوری اسلامی خود تابع ترین نسبت به دستورات دینی است همانگونه که ائمه اطهار (ع) خود تابع ترین نسبت به دستورات دین بوده اند.

, .,

 

,

امام خمینی (ره) به تنها یک شخص نیست بلکه یک راه و تفکر است

, امام خمینی (ره) به تنها یک شخص نیست بلکه یک راه و تفکر است, امام خمینی (ره) به تنها یک شخص نیست بلکه یک راه و تفکر است,

حمدالله نماینده مردم بیجار در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی وی با اشاره به اندیشه های ناب امام راحل که به عنوان معیار اسلام راستین است ،گفت: امام خمینی (ره) به تنها یک شخص نیست بلکه یک راه و تفکر است که همیشه باید ماندگار بماند.

,

 

,

کریمی افزود: امام راحل پایه گذار ارتباط مردم و مسئولان است و مسئولان با استفاده از فرصتی که در این انقلاب نصیب آنها شده است باید پیگیر رفع مشکلات مردم باشند.

,

وی با بیان اینکه مهم ترین انگیزه امام از قیام برای انقلاب احیای ارزشهای اسلامی بود،بیان داشت:جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که به پشتوانه معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری و برکت خون شهیدان در برابر خشم و استبداد استکبار جهانی ایستادگی کرده است.

,

کریمی در پایان یادآور شد:حضور پر شور مردم در مراسم سالگرد ارتحال امام یک همایش بزرگ سیاسی است که جهت آشنایی بیشتر با شخصیت امام خمینی (ره) بسیار تاثیر گذار است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه