بهمن عسگری:
تنها هدفم رسیدن به سکوهای جهانی اتریش است
بهمن عسگری گفت: تنها هدفم رسیدن به سکوهای جهانی اتریش است و در چند ماه باقی مانده تمام تلاشم را برای رسیدن به این هدف بکار خواهم بست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری، تحلیلی ندای البرز، بهمن عسگری دارنده مدال نقره لیگ جهانی کاراتهوان امارات، در خصوص راه یابی خود به دور دوم رقابتهای انتخابی تیم ملی کاراته گفت: در دور اول این رقابتها اتفاقاتی افتاد که نتوانستم اول شوم، ولی در این دوره مبارزات خوبی داشتم و با کمک خدا توانستم به اردوها راه پیدا کنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری، تحلیلی ندای البرز,عسگری افزود: تنها هدفم رسیدن به سکوهای جهانی اتریش است و در چند ماه باقی مانده تمام تلاشم را برای رسیدن به این هدف بکار خواهم بست.
,وی ادامه داد: در دور پنجم رقابتهای جهانی آلمان، از نماینده مصر شکست خوردم ولی در بخش تیمی هر ۵ مبارزهام را با پیروزی به پایان رساندم.
,این ورزشکار الوندی عنوان کرد: در این دوره تمام تلاشم این است که در صورت فراهم بودن شرایط در هر دو بخش، مبارزات خوبی را داشته و به بهترین عناوین دست پیدا کنم.
,عسگری در مورد کادر فنی تیم ملی کاراته نیز اظهارداشت: با “هروی و روحانی” پیش از این نیز کار کردهام و با این دو مربی واقعا هماهنگ هستم.
,وی خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم با کمک کادر فنی تیم ملی، بهترین نتیجه را برای کاراته ایران به دست آورده و پرچم کشورمان را در میادین جهانی به اهتزاز در آوریم.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه