حال ناخوش طبیعت فراشبند در روز محیط زیست+تصاویر

حال ناخوش طبیعت فراشبند در روز محیط زیست+تصاویر
آتشی که به جان باغات فراشبند افتاد با حضور به موقع آتش نشانان مهار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نخل بیدار، همه ساله با نزدیک شدن فصل گرما شاهد افزایش آتش سوزی جنگل ها و مراتع و باغات در شهرستان فراشبند و بسیاری از نقاط کشور هستیم ولی گویا امسال به علت پیش بینی های انجام شده از سوی سازمان هواشناسی جهانی، گرمایی فراتر از حد نرمال برای فصل تابستان در کشور ایران و غرب خاورمیانه به انتظار نشسته که به بزرگترین دشمن طبعیت، یعنی آتش سوزی قدرت مانور بیشتری خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخل بیدار,

بنابراین ما انسان ها باید به عنوان عامل اصلی به راه انداختن آتش در دل جنگل ها و مراتع، هرچه در توان داریم عرصه را بر حضور دشمن این ثروت های ملی تنگ کنیم، چرا که با وجود خشکسالی ها، گرمایش زمین، تخریب مراتع و جنگل ها و تغیییرات اقلیم؛ زمین های کشورمان از جمله منابع طبیعی کاملا مستعد آتش سوزی هستند.

,

ظهر امروز شنبه یکی از باغات شهر فراشبند بر اثر همین بی دقتی ها طعمه ی حریق شد که با حضور به موقع آتش نشانان و کمک کشاورزان صدها اصله نخل از خطر آتش سوزی نجات یافتند و حریق در کمترین زمان ایجاد شده مهار شد.

,

هرچند همیشه در این گونه موارد، علت بروز حادثه مشخص نمی­شود، اما عامل انسانی می­تواند در حفاظت و جلوگیری از آتش سوزی مراتع و جنگلها نقش مهمی ایفا کند.

,

در این راستا برگزاری کارگاه­های آموزشی با هدف اطفاء حریق می­تواند در این راستا بسیار کارساز باشد تا همشهریان عزیز بلافاصله پس از مشاهده ی حریق در طبیعت به یاری طبیعت شتافته و منظر آتش نشانان نمایند تا از خسارات احتمالی کاسته شود.

,

 

,

آتش سوزی در باغات فراشبند

, آتش سوزی در باغات فراشبند,

 

,

آتش سوزی در باغات فراشبند

, آتش سوزی در باغات فراشبند,

 

,

آتش سوزی در باغات فراشبند

, آتش سوزی در باغات فراشبند,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه