یادداشت/سید شجاع نعمتی؛

مبادا غبار غربت بر سر مزار این شهیدان بنشیند+تصاویر

مبادا غبار غربت بر سر مزار این شهیدان بنشیند+تصاویر
تعدادی از دوستان جوان فومنی با حضور در مراسم ۱۵ خرداد در شهرک ماسوله، با آرمان های امام(ره) تجدید پیمان نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز؛ تعدادی از دوستان جوان فومنی با حضور در مراسم ۱۵ خرداد در شهرک ماسوله، با آرمان های امام(ره) تجدید پیمان نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

آنها آمده بودند بدون تابلوی منقش به نام هیئت یا پلاکاردی که نشان از نام موسسه ای باشد.می گفتند ما عاشق امامیم. حضورشان تجلی گر فرمایش مقام معظم رهبری است، جوانند و انقلابی، آری دوستدار امامند و سرباز رهبر. حیات معنوی خود را مدیون آن بزرگمرد می دانند و گرد هم آمده بودند تا تجلی گر رابطه مرید و مرادی باشند.

,

آنها به خوبی می دانند که امام(ره) نه فقط متعلق به ایران است بلکه جهان اسلام خمینی را برای خود می داند و مستضعفین جهان دل در گرو او بسته اند و جبهه گشوده شده ضد استکباری او را می ستایند.

,

پس از پایان مراسم بر مزار شهیدان گمنام حضور یافتند. کدامین مادران چشم به راه فرزندشان در این مکان آرمیده اند؟ این شهدا فرزندان کدامین دیارند؟ آنها فرزند ایران اسلامی اند، فراتر از آن فرزندان خمینی کبیرند. بدون اینکه مدعی باشند؟ جان بر کف به ندای رهبر خود لبیک گفتند و چه زیبا دنیای فانی را ترک کردند.

,

مبادا غبار غربت بر سر مزار این شهیدان بنشیند و اینان که آشنایان آسمان ملکوت اند در دیار ما گمنام و غریب باشند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه