رییس صنعت ومعدن تجارت زابل:
نظارت بر واحدهای صنفی و غیر صنفی در شهرستان زابل تشدید می شود
رییس اداره صنعت و معدن شهرستان زابل بیان داشت: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، طرح نظارت بر واحدهای صنفی و غیرصنفی در شهرستان زابل اجرا می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین سرگزی رییس اداره صنعت و معدن شهرستان زابل به خبرنگار پایگاه خبری اوشیدا گفت: به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با اجرای طرح نظارت بر واحدهای صنفی و غیرصنفی با اصناف متخلف برخورد قانونی می شود.
وی با بیان اینکه، در این طرح، نظارت بر تمامی واحدهای صنفی و غیرصنفی به نحو مطلوب انجام می شود ادامه داد: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان در شهرستان زابل همزمان در سراسر کشور اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه، طرح نظارتی از ۱۵ خرداد ماه در شهرستان زابل اجرا می شود ابراز داشت: نحوه توزیع، نرخ گذاری و افزایش قیمت کالاهای پرمصرف در این طرح، نظارت می شود.
وی خاطر نشان کرد: مواد لبنی، خرما، مواد پروتیینی، برنج، شکر، زولبیا و بامیه، میوه و سبزیجات در طرح فوق به شدت مورد نظارت قرار می گیرد.
وی عنوان کرد: به منظور جلوگیری از افزایش قیمت کالاها و احتکار، بازرسان به تمامی واحدهای صنفی مراجعه و بر نحوه توزیع و قیمت گذاری کالاها نظارت خواهند داشت.
سرگزی گفت: شهروندان شهرستان زابل میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از عدم درج قیمت و نرخنامه، عدم صدور فاکتور، کمفروشی و گرانفروشی شکایت خود را از طریق تماس با شماره ۱۲۴ اعلام کنند.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه