logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

فروش سؤالات امتحانات نهایی امسال در تلگرام!

فروش سؤالات امتحانات نهایی امسال در تلگرام!
امتحانات نهایی و هماهنگ سال ۹۵ حاشیه های زیادی همانند لو رفتن سئوالات و تجمع و اعتراضات دانش آموزان نسبت به سختی امتحانات را به همراه داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کانال، گروه و صفحه های متعددی از اعتراض دانش آموزان در شبکه های مجازی راه اندازی شد که تجمعات دانش آموزان در آن جا ساماندهی می شود. جدا از کانال ها و گروه هایی که برای اعتراض به امتحانات نهایی راه اندازی شده اند، کانال هایی نیز با نام های فروش سوالات امتحانات نهایی در این میان به چشم می خورند که مدعی هستند سوالات امتحانات نهایی دو ساعت پیش از آغاز امتحان به دست آنان می رسد.

کانال و صفحه هایی که سئوالات امتحانات نهایی را با مبلغ حداقل ۲۰۰ هزار تومان به فروش می رسانند و داوطلبانی که تمایل به خرید سئوالات لو رفته دارند باید با ریختن مبلغ از طریق کارت های شتاب اقدام کنند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, ,
,

در این صفحات پیام هایی همچون «تنها پخش کننده اصلی خودمان هستیم و کسانی که سئوالات را از کانال دیگری می خرند عواقبش با خودشان هست»، «دوباره خبر بدی به دستم رسید که نشان می دهد که احتمال آمدن سئوالات به ۳۰ درصد رسیده که غیرقابل تحمل است و به تک تک شماها حق می دهم ناراحت شوید». «گول پیج های دیگر را نخورید، صبح بین ساعت ۶ تا۷:۳۰ اگر خبری شد در کانال گفته می شود»، «واسطه اول چهارم ما را سر کار گذاشته ولی الان در حال صحبت کردن با واسطه دوم حوزه هستم، انشاالله که بتونه فوقش تا فردا سئوال ها را تحویل دهد»، «قیمت سئوال ها هنوز مشخص نیست و این مسئله وابسته به واسطه ما در حوزه است ولی چیزی در حدود ۲۰۰ هزار تومان می باشد» « فقط سئوال داریم و پاسخنامه موجود نیست»، «طبق آخرین صحبت من با واسطه حوزه احتمال آمدن سئوال۹۰ درصد است ». «دوستان دیدید سئوالات ادبیات همونی بود که بهتون دادم و درست بود» آمده است.
 

,
,
, ,
,

یکی دیگر از نکاتی که در این کانال ها جالب توجه است، دعوت دانش آموزان به تجمع و اعتراضات است، در کنار ادعای فروش سئوالات، دانش آموزان را به شرکت در تجمعات و نترسیدن از اعتراضات دعوت می کنند.

در کنار این کانال ها، گروه های تلگرامی دانش آموزی نیز وجود دارد که روزانه بیش از هزاران پیام رد و بدل می شود و در میان پیام هایی که ارسال می کنند پیگیری خرید سئوالات نیز به چشم می خورد. و چه دختران و پسران سوم دبیرستانی که در حاشیه این اعتراضات از طریق شبکه های اجتماعی یا تجمعات با هم آشنا شده اند و در میان هزاران پیام بی محتوایی که به یکدیگر می دهند می توان پیگیری جدی دانش آموزان را برای خرید سئوالات و تجمعات دید.

در این ارتباط؛ عبدالرسول عمادی رئیس سنجش وزارت آموزش و پرورش به شدت لو رفتن سئوالات را تکذیب می کند و به خبرنگار مهر می گوید: این کانال ها و صفحات کاملا شیادی است و از شرایط زمان امتحانات دانش آموزان سوءاستفاده می کنند. امتحانات از ضریب امنیت بالایی برخوردار هستند و احتمال  لو رفتن سئوالات صفر است.

همچنین شائبه هایی مبنی بر لو رفتن سئوالات آمادگی دفاعی نیز وجود دارد. امتحانی که نهایی نیست و به صورت هماهنگ استانی برگزاری می شود و تنها نیمی از نمره آن به صورت کتبی بوده است.
 

,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

در این باره نیز سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران تاکید می کند: با قاطعیت اعلام می کنم که سئوالات آمادگی دفاعی لو نرفته است و بحث هایی که مبنی بر لو رفتن این سئوالات در شبکه های اجتماعی وجود دارد، شایعه است و  برخی سایت ها نیز بر این شایعه دامن می زنند.

وی تصریح کرد: هیچ مستندی بر لو رفتن سئوالات امتحانی آمادگی دفاعی وجود ندارد.

ثقفی تصریح کرد: طبق قانون، امتحان داخلی هماهنگ استانی با تصمیم شورای عالی امتحانات اداره کل و مدیرکل آموزش و پرورش انجام می گیرد و شیوه امتحان گیری نیز با تصمیم این شورا صورت گرفته شده است.

همچنین رسول پاپایی معاون اطلاع رسانی وزارت آموزش وپرورش به خبرنگار مهر می گوید: با توجه به فراگیر شدن شبکه اجتماعی و حضور پررنگ دانش آموزان و اولیا در این شبکه ها به ویژه در کانال های تلگرام، عده ای شیاد و فرصت طلب برگزاری امتحانات را فرصتی مناسب دیده اند که تحت عناوینی مانند فروش سئوالات نهایی با مبالغ زیاد دست به سودجویی و سوءاستفاده از امتحانات بزنند.

وی افزود: از آنجا که سئوالات امتحانات نهایی سراسری از ضریب امنیت بالایی برخوردار هستند کسانی که به هشدارهای مرکز اطلاع رسانی و مسئولان در خصوص عدم اعتماد به این گونه وعده ها و اخبار بی توجهی کرده اند مشاهده می کنند که وعده این کانال ها و شبکه های مجازی کذب و دروغ و جعلی بوده است.

وی تاکید کرد: به دانش آموزان و اولیا توصیه می شود با توجه به ضریب امنیتی بالای سئوالات نهایی سراسری، فریب شبکه های سودجو و فرصت طلب را نخورده و به وعده های کذب و اخبار این چنین اعتماد نکنند .آموزش و پرورش هم با توجه به فراوانی مخاطبان و تاثیرگذاری این دستگاه مهم از طریق مراجع ذی ربط با این متخلفان برخورد خواهد کرد.

پاپایی تصریح کرد: انتظار می رود اولیا و دانش آموزان هم از بازنشر این گونه اخبار کذب خودداری کنند و اصحاب رسانه ضمن آکاهی بخشی به جامعه مخاطبان در خصوص این گونه شیادی ها و فرصت طلبی ها در فضای مجازی به مدد آموزش و پرورش بیایند.

به هر روی؛ پایان سال تحصیلی ۹۴-۹۵ حاشیه های زیادی را به همراه داشت ولی شک این حاشیه ها تا پایان امتحانات ادامه خواهد داشت و همچنان شاهد گسترش صفحه ها و کانال های مختلف و سودجو خواهیم بود که هدفی جز سوء استفاده از شرایط دانش آموزان ندارند. انتظار می رود حراست وزارت آموزش وپرورش و پلیس فتا جدی تر به این موضوع وارد شوند. تمام اطلاعات این افراد با شماره کارت و حساب هایی که در شبکه های اجتماعی بازنشر می کنند به راحتی قابل دسترس است که می توان با آنان برخورد کرد چراکه در حال حاضر تنها کسی که در این میان زیان مالی، علمی و روحی می بیند دانش آموز است که ممکن است در برخی از موارد جبران ناپذیر باشد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه