مصرف آب در روستاهای مورموری زیاد است
مدیرعامل شرکت آب و فضلاب روستایی استان ایلام از توزیع مناسب آب شرب در سطح روستاهای بخش کلات مورموری از توابع شهرستان آبدانان خبر داد و گفت: سرانه مصرف آب در روستاهای این بخش از استاندارد بیشتر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش آبدانان خبر عملیات گازرسانی به شهرستان آبدانان و بخش ها و روستاهای تابع از نیمه نخست سال 90 آغاز و در شهریور ماه سال 94 بعد از فراز و نشیب های فراروان افتتاح شد.
مردم بخش کلات مورموری انتظار داشتند گاز کشی به محلات این بخش به سرعت پس از پایان و افتتاح پروژه گازرسانی آغاز شود اما متاسفانه این پروژه با سرعت بسیار اندک در حال انجام است.
علی عسکرعموزاده مورموری از شهروندان ساکن کلات مورموری در گفتگو با آبدانان خبر گفت: به اینکه چندین سال ازشعارگازکشی به شهرمورموری شروع شده متاسفانه خبری از گاز نیست.
وی گفت: متاسفانه در کلات مورموری تعداد زیادی خانوار فاقد علمک گازکشی هستیم که ازمسولین درخواست رسیدگی داریم.
"حجت هادیزاده"بخشدار کلات مورموری در این رابطه به خبرنگار آبدانان خبر گفت: گاز کشی شهر مورموری به اتمام رسیده است و در آینده نزدیک مشعل آن در این بخش روشن خواهد شد.
وی گفت: تعداد 700 علمک گاز در بخش کلات نصب و آماده گازرسانی است و تعداد 250 علمک دیگر نیز در آینده نصب خواهد شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه