مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان:

رتبه نخست تولید گندم در سال 95 به گلستان خواهد رسید

رتبه نخست تولید گندم در سال 95 به گلستان خواهد رسید
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان گفت: استان گلستان سال گذشته عنوان سوم تولید گندم کشور را به خود اختصاص داد اما امسال عنوان نخست را کسب خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حمیدرضا علی‌محمدی" مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان در جمع اصحاب رسانه از خرید 600 هزار تن گندم از کشاورزان گلستانی در سالجاری خبر داد و گفت: استان گلستان سال گذشته عنوان سوم تولید گندم کشور را به خود اختصاص داد اما امسال عنوان نخست را کسب خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

*100 مرکز خرید گندم در گلستان فعال هستند

,

وی افزود: بین از 100 مرکز خرید گندم در گلستان در حال فعالیت هستند که با توجه به این موضوع، پیش بینی می شود که امسال استان گلستان در زمینه تولید گندم رشد 30 درصدی داشته باشد.

,

"علی محمدی"  در بحث قیمت خرید گندم هم اشاره ای کرد و گفت: قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان به ازای هر کیلو 12/705 ریال در استان گلستان اعلام شده است.

,

*620 هزار هکتار زمین زراعی در گلستان وجود دارد

,

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان در پایان خاطر نشان کرد: استان گلستان 620 هزار هکتار زمین زراعی دارد و این یک ظرفیت برای تولید گندم در گلستان به شمار می آید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه