logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

پرداخت تمامی معوقات بازنشستگان صندوق فولاد

وعده ربیعی به بازنشستگان فولاد محقق شد

وعده ربیعی به بازنشستگان فولاد محقق شد
چندی پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت تمامی معوقات بازنشستگان صندوق فولاد تا دهم خردادماه خبر داد که در حال حاضر با گذشت یک هفته از دهم خرداد ماه، طبق اعلام مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد این وعده به تحقق پیوسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد، اکبر نوروزی با بیان اینکه تمامی معوقات بازنشستگان فولاد پرداخت شده است، اظهار کرد: کل حقوق بازنشستگان فولاد تا پایان اردیبهشت‌ماه از سوی صندوق پرداخت شده و وعده وزیر کار محقق شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


او افزود: از آنجا که در مجلس پیشنهاد شده مبلغ 1800 میلیارد تومان برای حل مشکلات مالی صندوق بازنشستگی اختصاص یابد، قرار است این رقم از محل درآمدهای عمومی دولت تهیه و در بودجه تعریف شود. به همین دلیل نباید بازنشستگان نگران حق و حقوق خود در سال 95 باشند.  مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد افزود: به نظر می‌رسد صندوق با تزریق 1800 میلیارد تومان قدرت مالی پیدا می‌کند و تا پایان سال مشکلی در پرداخت حقوق بازنشستگان فولاد نخواهیم داشت. الان هم دولت دیگر بدهی به بازنشستگان ندارد و امیدواریم حقوق خردادماه هم سر موعد خود پرداخت شود.

او با بیان اینکه وعده وزیر کار برای پرداخت کل حقوق بازنشستگان به تحقق پیوسته است، تصریح کرد: دولت تاکید بسیاری دارد تا همه بازنشستگان حقوق خود را سر موعد دریافت کنند، به همین دلیل جای نگرانی وجود ندارد، چرا که با تزریق منابع مالی جدید حق و حقوق بازنشستگان از این پس در موعد مقرر پرداخت می‌شود.

چندی پیش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت تمامی معوقات بازنشستگان صندوق فولاد تا 10 خرداد ماه خبر داده بود و مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد نیز امیدوار بود که تمام معوقات حقوق بازنشستگان فولاد در سال 95 سر موعد خود پرداخت می‌شود. با این وجود به نظر می‌رسد مشکل صندوق بازنشستگی فولاد رفع شده و از این به بعد طبق اعلام نوروزی مدیر عامل این صندوق حقوق بازنشستگان سر موعد پرداخت خواهد شد. اگرچه صندوق بازنشستگی فولاد در پنج سال اخیر در پرداختی بازنشستگان فولاد با مشکلات بسیاری روبه‌رو بوده و از سال 92 به بعد تاخیرها به حدود چهار ماه رسیده و همین موضوع دامنه اختلافات مجلس و دولت را گسترده کرده بود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه