سفره انقلاب، چشم اسفندیار نظام!
انقلاب را سفره دیدن و خود را صاحب این سفره پنداشتن، شوربختانه بن مایه فکری اکثر مسئولان شده و کار به جایی رسیده که این نوع تفکر از زبان یادگار امام نقل می شود
, ,
مشکل از آنجا آغاز شد که اشرافی گری در دوران حکومت هاشمی مجددا به مسئولان نظام انقلابی سرایت کرد(پروفسور رفیع پور در کتاب توسعه و تضاد دوران حکومت هاشمی را به خوبی تببین کرده است) خود را جدای از مردم دیدن، ولی نعمتی مردم را فراموش کردن و الگوهای دشمنان را بر گزیدن، آرام آرام منش دولتهای پس از جنگ شد.
,امروز اشرافی گری مسئولان امری عادی شده و کار به جایی رسیده که این نوع تفکر از زبان یادگار امام نقل می شود!
,اما انقلاب را سفره دیدن و خود را صاحب این سفره پنداشتن، شوربختانه بن مایه فکری اکثر مسئولان شده است.
,بنابراین خطر در کمین است و اگر در بر همین پاشنه بچرخد نه سفره ای خواهد ماند نه مدعیان صاحب سفره!
,مسئولان به هوش باشند وگرنه "شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل..." و دوری از اهداف عالیه انقلاب ونشنیدن توصیه های کشتیبان انقلاب، آن ها را به طرف گرداب سوق خواهد داد.
,,
حسن رحیمیروشن
, حسن رحیمیروشن, حسن رحیمیروشن,عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه بوعلی سینا
, عضو هیئت علمی, عضو هیئت علمی, گروه علوم سیاسی دانشگاه بوعلی سینا, گروه علوم سیاسی دانشگاه بوعلی سینا,,
پایان پیام/
, پایان پیام/,]
ارسال دیدگاه