مسئولان پاسخگو نیستند

اعتراض گسترده شهروندان یاسوجی از قطعی آب

اعتراض گسترده شهروندان یاسوجی از قطعی آب
قطعی شبانه روزی و طولانی مدت آب آشامیدنی در شهر یاسوج به ویژه در محدوه بلوار عدل، انقلاب ها و تل زالی موجی از نگرانی را در نخستین روز از ماه مبارک رمضان برای شهروندان بوجود آورده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ، شهروندان یاسوجی در تماس تلفنی با این پایگاه خبری از وضعیت بغرنج بی آبی در شهر یاسوج و بی توجهی و پاسخگو نبودن مسئولان شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد به شدت اعتراض کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,  ، شهروندان یاسوجی در تماس تلفنی با این پایگاه خبری از وضعیت بغرنج بی آبی در شهر یاسوج و بی توجهی و پاسخگو نبودن مسئولان شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد ,

یکی از ساکنان خیابان انقلاب (2)  در یاسوج در این زمینه گفت: از روز گذشته تاکنون آب این خیابان قطع شده است و مردم در آغاز ماه رمضان شرایط سختی را سپری می کنند.

,

این شهروند یاسوجی با اشاره به اینکه قطعی شبانه روزی آب در بلوار عدل و انقلاب ها روزهای جمعه صبح تا عصر ادامه دارد و پس از آن برای ساعتی وصل می شود، افزود: این درحالی است که شهروندان به دلیل نبود آب برای نظافت و انجام امور دینی خود با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.

,

وی بیان کرد: سامانه تلفنی 122 اتفاقات آب شهر یاسوج نیز به هیچ وجه پاسخگوی شهروندان برای اطلاع از دلایل قطعی آب جوابگو نیست و سایر خطوط تلفن شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد نیز از سوی برخی کارکنان اشغال می شود تا از این طریق از پاسخگویی به مردم خودداری کنند.

,

 شب گذشته و در آغاز نخستین روز از ماه مبارک رمضان آب مناطق مختلفی از شهر یاسوج قطع شد و شهروندان را با مشکل مواجه کرد.

,

خیابان های قلب شهر یاسوج شامل خیابان فردوسی و هجرت 1، 2 و 3 نیز با قطعی آب مواجه اند.

, خیابان های قلب شهر یاسوج شامل خیابان فردوسی و هجرت 1، 2 و 3 نیز با قطعی آب مواجه اند., خیابان های قلب شهر یاسوج شامل خیابان فردوسی و هجرت 1، 2 و 3 نیز با قطعی آب مواجه اند.,

قطعی آب در مناطق مختلف شهر یاسوج بدون اطلاع رسانی قبلی به شهروندان موضوعی است که همواره در شهر یاسوج با انتقاداتی همراه بوده و موجی از نگرانی ها را برای مردم به وجود می آورد.

,

سال گذشته نیز قطعی آب در منطقه تل زالی و محدوه بلوار عدل یاسوج مشکلاتی را برای شهروندان به وجود آورد که با رسانه ای شدن این مشکل و تجمع اهالی این منطقه مقابل استانداری کهگیلویه و بویراحمد تا حدودی برطرف شد.

,

به نظر می رسد با این شرایط و آغاز فصل گرما  در زمینه تامین آب آشامیدنی در شهر یاسوج روزهای سختی در انتظار است.

,

پایگاه اطلاع رسانی صبح زاگرس آماده دریافت پاسخ مسئولان شرکت آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد درباره قطعی طولانی مدت آب در برخی نقاط شهر یاسوج است تا از این طریق اطلاع رسانی لازم برای تنویر افکار عمومی انجام شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه