ساعت کاری نانوایی‌ها در ماه رمضان

ساعت کاری نانوایی‌ها در ماه رمضان
ساعت کاری پخت نان در نانوایی‌های سنتی تهران اعلام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: برخی نانوایی‌ها نیز از صبح تا ظهر به مردم سرویس می‌دهند و پخت نان خواهند داشت. اما تصمیم بر این شده که نانوایی‌ها به طور کلی از ساعت ۱۴:۳۰ آغاز به کار کنند و تا آخرین مشتری مراجعه‌کننده پس از افطار پخت نان داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رییس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به این‌که مردم می‌توانند از طریق اتحادیه، موارد شکایتی را مطرح کنند، ادامه داد: ۷۷۵۰۳۳۱۳ با داخلی ۱۲۰ شماره تماس اتحادیه به منظور دریافت شکایات مردمی است.

زراعت‌کار با اشاره به این‌که ساعت کاری لحاظ شده مربوط به نانوایی لواش، تافتون، سنگک و بربری است، گفت: قیمت‌ها نیز در این ماه افزایش نیافته و هر زمان که ابلاغیه از طریق مسئولان ذیربط در مورد افزایش قیمت‌ها ارجاع شود این موضوع مدنظر قرار می‌گیرد.

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه