تمرین امروز رئال مادرید؛ همچنان صحبت از ماینکو است!

تمرین امروز رئال مادرید؛ همچنان صحبت از ماینکو است!
رئال مادرید و هواداران پرتعدادش هنوز در شوک از دست دادن ال کلاسیکو هستند.شاگردان انچلوتی امروز اخرین تمرین خود قبل از بازی با سویا را برگزار می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناهوای مادرید دو روز پس از شکست در ال کلاسیکو خیلی آفتابی نیست. خوشبینی ها البته هنوز وجود دارند و یک امتیاز اختلاف با بارسا امیدها را در نزد کهکشانی ها و هواداران میلیونی آنها در سراسر جهان حفظ کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در اردوی رئالی ها همچنان از اوندیانو ماینکو صحبت می شود و از همین حالا منتظر بازی فینال جام حذفی و گرفتن انتقام از کاتالان ها هستند. تمرین امروز رئال آخرین تمرین آنها در شهرک ورزشی والدبسه مادرید پیش از عزیمت به سویل برای بازی مقابل سویا (5 شنبه 1.30 بامداد بوقت ایران) است.

,

این تمرین امروز با حضور تمام بازیکنان به غیر از مصدومین این تیم : آربلوا ، خسه و خدیرا برگزار خواهد شد. آنچلوتی برای بازی فردا نمی تواند روی راموس و دی ماریا حساب کند (بدلیل محرومیت ) و احتمالا واران و اییارامندی جایگزین این دو بازیکن خواهند شد. این بازی از بسیاری جهات برای مادرید حساس است.

,

این شاید اخرین بازی سخت رئال در خارج از خانه تا پایان فصل باشد و رئال باید این دیدار را با پیروزی پشت سر بگذارد ، چرا که برد اتلتیکو مقابل خرانادا و برد بارسا مقابل سلتا بسیار محتمل بنظر می رسد.

,

بازی فردا یکی دیگر از بازی های مرگ و زندگی برای مادریدی هاست بخصوص که پیروزی بر سویا که در بازی رفت 7-3 آنها را شکست .

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه