تهدید به تیراندازی برای زیارت امامزاده! / تصاویر

تهدید به تیراندازی برای زیارت امامزاده! / تصاویر
شرکت زراعی دشت ناز در روستای ورکلا از توابع شهرستان میاندرود مردم را درصورت رفتن به زیارت امامزاده جمال الدین این روستا تهدید به تیراندازی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،فتاح سوادکوهی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان میاندرود با بیان اینکه بقعه متبرکه امامزاده جمال الدین در زمین های شرکت زراعی دشت ناز و در مجاورت روستای ورکلا قرار دارد افزود: این امامزاده بنا به اسناد و شجره نامه های موجود از نوادگان امام جعفر صادق (ع) می باشد و در زمان خود به عنوان صدر السادات مازندران خوانده می شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا , بلاغ,

وی ادامه داد: در زمان پهلوی توسط شاهپور ساختمان فعلی این امامزاده ساخته و حتی در این امامزاده برق کشی شد.

,

سوادکوهی با بیان اینکه در حال حاضر مسئولان این امامزاده را به حال خود رها کرده اند، تصریح کرد:کارکنان شرکت زراعی دشت ناز جاده دسترسی به این امامزاده را از بین برده اند و به اهالی روستای ورکلا اجازه رفتن و زیارت به آنجا را نمی دهند.

,

وی بیان داشت: زمانی که از اهالی روستا سوال کردم چرا به زیارت این امامزاده نمی روید پاسخ دادند که کارکنان این شرکت به ما اجازه نمی دهند و حتی مردم را تهدید به تیراندازی کردند.

,

سوادکوهی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته جهت احیای این امامزاده تاکید کرد: شرکت زراعی دشت ناز در حال از بین بردن زمین های اطراف این امامزاده است و حتی درخت های قطور اطراف آن را قطع کرد.

,

 

,

, ,

, ,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه