فرماندار ایرانشهر؛
مسئولین از موازی کاری بپرهیزند/ با روزه خواران برخورد می شود
فرماندار ایرانشهر گفت: مسئولین ادارات با لحاظ قرار دادن وقت و بیت المال از موازی کاری بپرهیزند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ نبی بخش داودی در جلسه شئونات فرهنگی با محوریت رعایت بهره گیری هرچه بهتر از فضایل ماه مبارک رمضان گفت: در ایام ماه مبارک رمضان در برخی مساجد شهرستان با حضور مردم جزخوانی قرآن برگزار می شود که می طلبد صدا و سیما انعکاس این برنامه را مد نظر قرار دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی گفت: مسئولین با توجه به یکی بودن محتوای اکثر برنامه ها با تجمیع اصولی از موازی کاری پرهیز و تلاش در جهت ارتقای کیفیت برنامه های مدنظر داشته باشند.
,فرماندار ایرانشهر؛ تقویت ستاد امر به معروف و نهی از منکر و تشکیل کمیته های اطعام ایتام را از دیگر برنامه های مصوب این جلسه برشمرد و بیان داشت: ماه مبارک رمضان فرصتی ارزشمند برای مسلمانان میباشد که امیدواریم خداوند به همه ما توفیق بهرهمندی در جهت میل به کمالات بیشتر در این ماه مبارک و پرخیر و برکت را بدهد.
,داودی افزود: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، مردم و مسئولین نسبت به رسیدن این ماه مبارک آمادگی روحی و فضای معنوی شهر را مهیا کنند و نعوذبالله شاهد روزهخواری، تظاهر به روزهخواری و معصیت الهی درجامعه نباشیم.
,انتهای پیام/ رض
]
ارسال دیدگاه