رئیس کمیته امداد خوی خبر داد:
بازگشت یک زن زندانی جرایم غیرعمد به آغوش گرم خانواده
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خوی گفت:از محل اجرای طرح معنوی "نماز و نیاز" علاوه بر رفع مشکلات درمانی و مسکن 9 خانواده بی بضاعت، یک زن زندانی جرایم غیرعمد نیز به آغوش گرم خانواده بازگشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خوی در گفتوگو با آذرنگاه، به اجرای طرح معنوی "نماز و نیاز" برای اولین بار در سطح کشور اشاره کرد و گفت: طرح "نماز و نیاز" برای اولین بار در سطح کشور و با حضور اصناف و بازاریان خیر، روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد ملااحمد خوی اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرنگاه,علی زینالی افزود: این طرح با استقبال بی نظیر نمازگزاران و خیران بازاری مواجه شده و امید است با اجرایی شدن کامل این طرح بتوانیم بسیاری از مشکلات نیازمندان جامعه را مرتفع سازیم.
,وی تصریح کرد: اخیراً یک خیر تهرانی با اولین حضور در طرح معنوی "نماز و نیاز" در اقدامی خداپسندانه با پرداخت مساعدت نقدی 700 میلیون ریالی بابت آزادی یک زن زندانی جرایم غیرعمد (مالی)، پروتز مصنوعی پا، ساخت مسکن و هزینه های درمانی 9 خانواده نیازمند، در ثواب این طرح معنوی سهیم شد.
,زینالی اظهار داشت: اقدام این خیر تهرانی علاوه بر رفع مشکلات درمانی 9 خانواده بی بضاعت، اتفاق خوبی را برای خانواده زن زندانی رقم زد و از بروز کودکان کار و موضوعاتی که بر اثر عدم حضور مادر پیش میآید پیشگیری کرد.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه