مدیر آموزش و پرورش چالوس خبر داد

شرکت 1400 نفر در طرح سنجش سلامت نوآموزان چالوس

شرکت 1400 نفر در طرح سنجش سلامت نوآموزان چالوس
مدیر آموزش و پرورش چالوس گفت: 1400 نفر در طرح سنجش سلامت نوآموزان چالوس مورد ارزیابی جسمی و تحصیلی قرار می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چالوس ما، سلیمان عبدالهی عصر دوشنبه در مراسم افتتاح پایگاه سنجش سلامت شهرستان چالوس برنامه‌های سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی کودکان بدو ورود به دبستان را تشریح و اظهار کرد: هدف از طرح سنجش سلامت نوآموزان، غربالگری سلامت این قشر است و از17 خرداد به مدت 3 ماه اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این برنامه امسال با همکاری شبکه بهداشت بصورت ثابت در مدرسه کوثر چالوس اجرا می‌شود، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شهر مرزن‌آباد در سال جاری دارای 150 نوآموز است و برای پرهیز از تحمیل هزینه‌های اضافی به خانواده‌های دانش‌آموزان، پایگاه سنجش سلامت به مدت یک هفته در مرز‌ن‌آباد مستقر شده به ارائه خدمات به اهالی این منطقه می‌پردازد.

مدیر آموزش وپرورش چالوس سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان را شامل دو مرحله مقدماتی و تخصصی دانست و گفت: مرحله مقدماتی شامل ارزیابی بینایی، دید رنگ، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، توده بدنی، وزن و قد، غربالگری پدیکلوزیس، معاینات دهان و دندان، معاینه جلدی و اوتیسم است.

این مسئول تأکید کرد: نوآموزانی که در مرحله مقدماتی مشکوک به مشکل شناخته شوند پس از اجرای آزمون‌های تخصصی مورد نیاز و تعیین جایگاه‌ آموزشی به واحد آموزشی مناسب معرفی می‌شوند.

عبدالهی در پایان داشتن شناسنامه سلامت را برای ثبت‌نام در مدارس الزامی خواند و یادآور شد: برای ثبت‌نام قطعی دانش‌آموزان کلاس اولی در مدارس، مراجعه به پایگاه‌ سنجش سلامت شهرستان و تکمیل شناسنامه سلامت توسط پایگاه‌‌ سلامت ضروری است و در غیر این صورت امکان ثبت‌نام وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چالوس ما,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه