وقتی فروشندگان پل ارتباطی اداره مالیات برای گرفتن مالیات از مردم می شوند؛
آب رفتن سفره های افطار و سحر مردم
باتوجه به آغاز ماه پر خیر و برکت رمضان به سراغ فروشندگان و خریدان رفته تا از نرخ قیمت های اقلام ضرورری و پرمصرف مردم مطلع شود که در این بین حرف های قابل تأملی نیز گفته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین:باتوجه به آغاز ماه پر خیر و برکت رمضان سایت خبری اهوازنوین به سراغ فروشندگان و خریدان رفته تا از نرخ قیمت های اقلام ضرورری و پرمصرف مردم مطلع شود که در این بین حرف های قابل تأملی نیز گفته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین, ,
,
, کوچک شدن سفره های مردم
, کوچک شدن سفره های مردم,آقای مرادی یکی از فروشندگان عمده موادغذایی در بازارچه رازی آخر آسفالت درخصوص افزایش قیمت ها در ماه رمضان اظهار کرد: ما روزانه با مردم سر و کار داریم و به وضوح شاهد کوچک شدن سفره آنان هستیم بسیاری از آنها خرید خود را موکول به زمان پرداخت یارانه یا پرداخت حقوق می کنند و تنها پس از چند روز از زمان یارانه بازارها رونق دارد.
,وی افزود: عدم ثبات و عدم سیاست گذاری مقامات دولتی در بازار مانع آینده نگری و تهیه اجناس توسط فروشندگان شده است؛ به طور نمونه مدیرعامل صنعت نیشکر شخصا با بازاریان تماس می گیرد و از آنها قیمت شکر را می گیرد تا براساس نرخ بازار، قیمت شکر را تعیین کند.
, ,
,
, دلیل افزایش قیمت برنج: کم شدن برنج خارجی، خروج برنج محلی از استان
, دلیل افزایش قیمت برنج: کم شدن برنج خارجی، خروج برنج محلی از استان,یکی دیگر از فروشندگان در این خصوص دلایل افزایش برنج در بازار گفت: اجناس گمرکی افزایش قیمت محسوسی داشته زیرا بیش از دو ماه است که گمرک ها را بستند و اجناس را به صورت مسکن وار وارد بازار می کنند.
,وی افزود: برنج های خارجی در ماه های گذشته ارزش خود را در بازار از دست داده بود اما با این سیاست به مراتب گرانتر و کمیابتر شد از طرفی دیگر برنج های محلی خوزستان مانند عنبربو و چمپا به علت خارج شدن از استان و ادغام با برنج های سایر استان ها، دچار افزایش قیمت شده و هر کیسه ده کیلویی آن بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان رشد قیمت داشته است.
, ,
,
, دولت فکری اساسی برای تمام اقشار کند
, دولت فکری اساسی برای تمام اقشار کند,خانم میرزایی خریداری که بازار آمده بود تا اجناس ضروری خانواده را برای ماه رمضان تهیه کند درمورد قدرت خرید مردم بیان کرد: دولت باید در ماه رمضان ثبات و رونق اقتصادی را به بازار برگرداند، مدتی است که دولت تبلیغ اعطای سبد کالا به ده میلیون نفر می کند درحالیکه تعداد خانواده های نیازمند بسیار بیشتر است به همین جهت باید فکری اساسی در این خصوص کند تا همه مردم بتوانند با خیالی آسوده در این ماه به عبادت بپردازند.
, ,
,
, شکر ایرانی در کارخانه گران شده است
, شکر ایرانی در کارخانه گران شده است,اقای کرمی با بیان اینکه بیشتر از سی سال است که در این حرفه فعالیت می کند، درخصوص علت افزایش قیمت شکر افزود: تا ماه های گذشته با واردات بی رویه شکر مانع از افزایش قیمت شکر ایرانی می شدند اما در حال حاضر شرکت توسعه نیشکر محصولات خود را افزایش داده به همین جهت هر کیلو شکر با قیمتی بالغ بر ۲هزار و ۴۰۰ تومان از کارخانه خریداری می شود که همین وضع در بیشتر کارخانه های تولیدی مانند روغن، شوینده ها، شربت ها و … دیده می شود.
, ,
,
, فشارهای اقتصادی در نهایت به مردم منتقل می شود
, فشارهای اقتصادی در نهایت به مردم منتقل می شود,نکته دیگری که بسیاری از فروشندگان از آن گله داشتند وضع مالیات بر ارزش افزوده دستگاه های کارتخوان توسط اداره مالیات بود. یکی از بنکداران در پاسخ به این سؤال عنوان کرد: اداره مالیات، فروشندگان را برای گرفتن مالیات ارزش بر افزوده از خریداران تحت فشار قرار داده است که در نهایت این فشار به مردم منتقل خواهد شد درحالیکه تا سال های گذشته بنکداران و فروشندگان این مالیات را دریافت نمی کردند.
,وی افزود: فروشندگان با پرداخت پوب از دستگاه های کارتخوان از سویی به مردم کمک و در تحقق دولت الکترونیک نقش مؤثری داشتند و از سویی دیگر به امنیت فروشگاه ها و کاهش حجم پول در صندوق ها کمک می کردند اما با وضع چنین قوانینی این همکاری قطع خواهد شد.
, ,
,
, در این بین دیگر همکاری وی ادامه داد: فروشندگان به واسطه ای برای گرفتن پول از مردم توسط دارایی تبدیل شده اند اگر دارایی به واقع قصد اعمال مالیت دارد بر مبنای میزان کالای تولیدی کارخانه ها و فروش آنها مالیات را به صورت یکجا دریافت کند.دولت صحبت از اجرای اقتصاد مقاومتی می کند اما اقتصاد مقاومتی به معنای فشار بر مردم نیست.
, ,
,
, به گزارش اهوازنوین، آنچه که در این گزارش میدانی بیش از همه قابل توجه است نارضایتی فروشندگان از افزایش قیمت ها در کنار خریداران است زیرا به گفته خودشان سود آنها در فروش بیشتر با قیمت مناسبتر است اما به دلیل عدم نظارت دولت بر افزایش قیمت ها در کارخانه ها، عدم نظارت بر واسطه ها و وضع برخی قوانین نامناسب شاهد آب رفتن سفره های مردم به ویژه در ماه رمضان هستیم.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه