تغییر روند سال اخر شورا با رویکرد تبلیغاتی
سانسور خبری این بار در شورای شهر اهواز
به نظر میرسد حال و روز شورای شهر اهواز و رویه در پیش گرفته آنان جهت حضور در مناطق و گزینشی کار کردن خبر جلسات در مناطق صداقت و رعایت امانت جایگاهی نداشته و حقیقت چیزی جز حرکات نمایشی در سال آخر فعالیت شورا نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین:در حالی که روز گذشته کلیپ اعتراض شدید مردم ملاشیه نسبت به عملکرد شورای شهر اهواز توسط کانال پایگاه خبری اهوازنوین منتشر شد روابط عمومی شورای شهر اهواز طی اقدامی تامل برانگیز درصدد بایکوت خبری حواشی این جلسه برآمد و خبرنگار منتشر کننده این کلیپ و حواشی جلسه شورا در مناطق ملاشیه را از گروههای فضای مجازی حذف کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین, ,
,
, گفتنی است شورای شهر اهواز در سال آخر فعالیت خود روندی متفاوت در پیش گرفته و در مقابل هرگونه خبر توام با نقد نسبت به شورای شهر اهواز تکذییه ارسال کرده و در اخبار منتشر شده نهایت سانسور خبری از حواشی جلسات شورا را اعمال می کند.
,این رویه روابط عمومی شورا در گزینشی کار کردن اخبارچیزی جز پنهان کردن حقیقت عملکرد شورای شهر اهواز از نگاه مردم و بیان هر آنچه که به مضاق شورانشینان و شهرداری اهواز خوش آمد، نیست.
,به نظر میرسد حال و روز شورای شهر اهواز و رویه در پیش گرفته آنان جهت حضور در مناطق و گزینشی کار کردن خبر جلسات در مناطق صداقت و رعایت امانت جایگاهی نداشته و حقیقت چیزی جز حرکات نمایشی در سال آخر فعالیت شورا نیست.
,جالب تر آنکه شورانشینان در هفته ای اخیر تاکید داشته که تغییر رویکرد آنها جهت تشکیل جلسات در مناطق و دادن وعده برای انجام کارهایی که سه سال پیش باید در راستای انجام آنها اقدام میشد ماهیت تبلیغاتی نداشته و انتظار دارند مردم حقیقت تغییر روند سال اخر شورا با رویکرد تبلیغاتی را نادیده بگیرند،درحالی که اعضای شورای شهر اهواز می توانستند از سال اول شورای شهراهواز ولو حتی ماهی یکبار جلساتی را در مناطق جهت شنیدن مشکلات مردم برگزار کنند نه در دقیقه نود.
]
ارسال دیدگاه