مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان غربی؛
حل مسئله ریزگردها منوط به برطرف شدن مشکل حاکمیتی کشورهای همسایه است
مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان غربی گفت:غلظت آلاینده ها در نواحی ورودی مرزها بیشتر بوده و تا زمانی که مشکل حاکمیتی در کشورهای همسایه برطرف نشود حل این مشکل از طریق مالچ پاشی سخت خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،پرویز آراسته پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت دریاچه ارومیه گفت: با توجه به بارندگی های صورت گرفته و اقدامات ستاد احیای دریاچه ارومیه، وضعیت پارک ملی دریاچه ارومیه در حال حاضر نسبت به سال های گذشته خوب بوده بطوریکه باعث افزایش 6 برابری میزان آب آن شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی میزان تراز دریاچه ارومیه را در حال حاضر 1271.07 متر عنوان کرد و افزود: اما همزمان با گرم شدن هوا، کاهش میزان بارندگی و افزایش تبخیر شاهد کاهش تراز سطح آب دریاچه ارومیه به میزان 7 سانتی متر هستیم.
,آراسته تصریح کرد: اکنون سطح دریاچه ارومیه حدود 3 هزار کیلومتر مربع می باشد و میزان بارندگی های صورت گرفته در حوزه دریاچه ارومیه 291 میلی متر بوده است.
,وی درباره پدیده ریزگردها نیز گفت: متاسفانه با وزش بادهای شدید در کانون ریزگردها در داخل و خارج از کشور در حال تشدید شدن است.
,مدیرکل حفاظت از محیط زیست آذربایجان غربی افزود: البته غلظت آلاینده ها در نواحی ورودی مرزها بیشتر بوده و تا زمانی که مشکل حاکمیتی در کشورهای همسایه برطرف نشود حل این مشکل از طریق مالچ پاشی سخت خواهد بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه