فرمانده انتظامی بروجرد:

یک باند سرقت منزل در بروجرد منهدم و 9 نفر دستگیر شدند

یک باند سرقت منزل در بروجرد منهدم و 9 نفر دستگیر شدند
فرمانده انتظامی بروجرد گفت: یک باند سرقت منزل در بروجرد منهدم و در این راستا سه سارق و 6 مالخر دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  و به نقل از بازتاب بروجرد سرهنگ"علیرضا دلیری" فرمانده انتظامی بروجرد در نشست خبری که در دفتر فرماندهی برگزار شد با اعلام این خبر گفت: این باند سارق با پخش اعلامیه هایی در لای درب منازل مدتها بود که در محله های مختلف بروجرد سرقت می کردند و همه آنها سابقه اعتیاد دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد ,

وی اضافه کرد: این گروه بعد از انداختن اعلامیه های تبلیغاتی، روز بعد به همان منلزل مراجعه می کردند و در صورتی که کاغذ تبلیغاتی بازهم لای درب بوده باشد متوجه می شدند که منزل خالی  و اقدام به سرقت منزل می کردند و در صورتی که کاغذ لای در نبود متوجه می شدند که منزل خالی نیست.

,


به گفته وی در همین راستا سه سارق و شش نفر مالخر دستگیر شدند و یک نفر از مالخرها که در بازار طلافروشی بروجرد اقدام به خرید طلای سرقتی و آب کردن آنها در کارگاه طلاسازی خود می کرد، دستگیر شد.
سرهنگ دلیری اظهار داشت: سارقین پس از دستگیری به 50 فقره سرقت اعتراف کردند.

,
,
,


وی بیان کرد: از ابتدای سال 95 تا کنون شش باند سرقت در بروجرد منهدم شده که سرقت نسبت به سال قبل  9 درصد کاهش  و کشفیات 96 درصد افزایش یافته است.

,
,


فرمانده انتظامی بروجرد از دستگیری یک کلاهبردار خبرداد و گفت: همچنین یک کلاهبردار که خود را به عنوان مسئولی از شهرستان معرفی می کرد توسط نیروی انتظامی دستگیر شد که این فرد 120 میلیون کلاهبرداری نموده است.

,
,


به گفته وی در همین راستا 19 نفر شاکی این پرونده هستند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه