مسترز میامی/نادال در فینال حریف جوکوویچ شد
رافائل نادال اسپانیایی، تنیس باز شماره یک مردان جهان روز جمعه به فینال مسترز میامی راه یافت و حریف نواک جوکوویج صرب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانانادال در مرحله نیمه نهایی قرار بود به مصاف توماس بردیچ از جمهوری چک برود اما کناره گیری او به علت مصدومیت راه را برای صعود تنیس باز اسپانیایی هموار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نادال در مرحله نیمه نهایی قرار بود به مصاف توماس بردیچ از جمهوری چک برود اما کناره گیری او به علت مصدومیت راه را برای صعود تنیس باز اسپانیایی هموار کرد.,
نادال روز یکشنبه در فینال این تورنمنت به مصاف نواک جوکوویچ می رود.
,
جوکوویچ که در رده دوم تنیس جهان قرار دارد، در شرایط مشابه و به علت کناره گیری کی نیشیکوری حریف ژاپنی خود فینالیست شد.
,
به گزارش خبرگزاری فرانسه از میامی، این دو تنیس باز تاکنون 39 بار به مصاف هم رفته اند و نادال 22 پیروزی و جوکوویچ 17 پیروزی کسب کرده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه