در بلوار شهید عباسپور کرمان رخ داد؛
تجمع اعتراض آمیز در پی نصب ناگهانی دکل مخابراتی در فضای سبز
یکی از اهالی محل در خصوص این تجمع گفت: فضای سبزی در بلوار شهید عباسپور بین کوچه های 5و7 این بلوار وجود دارد که روز گذشته به طور ناگهانی مورد گود برادری قرار گرفته و کف آن را نیز بتن ریزی کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان؛ صبح امروز تجمع اعتراض آمیزی در بلوار شهید عباسپور کرمان فی مابین کوچه شماره ۵ و ۷ این بلوار با حضور اهالی این منطقه صورت گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان, شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان,یکی از اهالی این محل در گفتگو با خبرنگار آرمان کرمان در خصوص این تجمع اظهار کرد: فضای سبزی در بلوار شهید عباسپور بین کوچه های ۵و۷ این بلوار وجود دارد که روز گذشته به طور ناگهانی مورد گود برادری قرار گرفته و کف آن را نیز بتن ریزی کرده اند.
وی در ادامه تصریح کرد: علت این امر با توجه به شنیده های همسایگان قرار دادن دکل مخابراتی رایتل می باشد و با توجه به نزدیکی این دکل به منازل مسکونی ،شب گذشته با مشورتی که فی مابین اهالی محل صورت گرفته بود قرار بر جمع شدن اهالیدر محل مذکور به جهت ممانعت از ادامه کار بود.
این شهروند کرمانی با تأکید بر تخریب فضای سبز این منطقه ابراز کرد:وجود این دکل حتی با شعاع ۳ الی ۴ کیلومتر موجب تولید اشعه خواهد شد که برای سلامت اهالی بسیار مضر می باشد و با توجه به اینکه هیچ کس در این خصوص پاسخگو نبوده است این تجمع صورت گرفته است که تا بینند در این خصوص کاری انجام می شود یا خیر .
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما خواستار این هستیم که نصب دکل متوقف شود در حالی که مجوز در این خصوص دریافت کرده که مراحل کار را انجام داده اند همچنین جای بسیار دیگری وجود داشته که می توانستند این دکل را در نزدیکی مصلی امام علی(ع) کرمان نصب کنند چرا که هم مسئله اشعه اهالی منطقه را آزار نمی داد و همچنین فضای سبز تخریب نمی شد.
انتهای پیام/
یکی از اهالی این محل در گفتگو با خبرنگار آرمان کرمان در خصوص این تجمع اظهار کرد: فضای سبزی در بلوار شهید عباسپور بین کوچه های ۵و۷ این بلوار وجود دارد که روز گذشته به طور ناگهانی مورد گود برادری قرار گرفته و کف آن را نیز بتن ریزی کرده اند.
, آرمان کرمان, آرمان کرمان,وی در ادامه تصریح کرد: علت این امر با توجه به شنیده های همسایگان قرار دادن دکل مخابراتی رایتل می باشد و با توجه به نزدیکی این دکل به منازل مسکونی ،شب گذشته با مشورتی که فی مابین اهالی محل صورت گرفته بود قرار بر جمع شدن اهالیدر محل مذکور به جهت ممانعت از ادامه کار بود.
,این شهروند کرمانی با تأکید بر تخریب فضای سبز این منطقه ابراز کرد:وجود این دکل حتی با شعاع ۳ الی ۴ کیلومتر موجب تولید اشعه خواهد شد که برای سلامت اهالی بسیار مضر می باشد و با توجه به اینکه هیچ کس در این خصوص پاسخگو نبوده است این تجمع صورت گرفته است که تا بینند در این خصوص کاری انجام می شود یا خیر .
,وی در پایان خاطر نشان کرد: ما خواستار این هستیم که نصب دکل متوقف شود در حالی که مجوز در این خصوص دریافت کرده که مراحل کار را انجام داده اند همچنین جای بسیار دیگری وجود داشته که می توانستند این دکل را در نزدیکی مصلی امام علی(ع) کرمان نصب کنند چرا که هم مسئله اشعه اهالی منطقه را آزار نمی داد و همچنین فضای سبز تخریب نمی شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه