امام جمعه طرقبه:

کوتاه آمدن از مبانی انقلاب عامل شکست است

کوتاه آمدن از مبانی انقلاب عامل شکست است
امام جمعه گفت: برخی شعار می دهند برای تعامل با دنیا انقلابی نباید عمل کنیم و باداز خواسته ها کوتاه آییم که رهبرمعظم انقلاب تأکید کردند هرکجا در مسائل انقلاب ایستادگی کردیم پیروز بوده ایم چرا که انقلاب هرگز کهنه نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز نمازجمعه این هفته شهر طرقبه به امامت حجت الاسلام ایزدی و با حضور فرمانده سپاه شهرستانْ فرماندار و جمعی از مسئولین برگزارشد.
حجت الاسلام ایزدی پس از اشاره به مناسبت های هفته آینده گفت: مناسبت های مطرح شده درتاریخ انقلاب اسلامی نتیجه مهندسی بی بدیل و پیامبرگونه امام خمینی(ره) است.
وی افزود: تمام ملزومات بنای ایجاد شده انقلاب اسلامی توسط امام (ره) فراهم شده است و اقدامات ایشان آرزوی همه انبیائ الهی بود لذا انقلاب اسلامی پدیده ای منحصر به فردی است که در مهم ترین نقطه خاورمیانه شکل گرفت.
امام جمعه طرقبه با بیان اینکه این انقلاب منشأ تحولات بسیاری در جهان است و دشمن نتوانست ابعاد ان را پیش بینی کند گفت: دشمن به این رسیده است که هرگز با ابزارهای مادی مقابل این اندیشه نمی تواند بایستد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز, طرقبه نیوز, .,
, .,
, .,
, .,

وی افزود: نمونه مهندسی امام(ره) فرمان تشکیل جهادسازندگی برای رفع محرومیت از روستاها و همچنین تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی است.
حجت الاسلام ایزدی گفت: رهبر انقلاب در سخنرانی های اخیر مسئله مفهوم انقلابی زیستن و انقلابی ماندن را مطرح می کنند تا اهداف این راه فراموش نشود و این مسئله باید تبیین شود.
وی افزود: علت دشمنی استکبارجهانی با انقلاب همین روحیه انقلابی جوانان کشور است لذا کوتاهی در انقلابی گری عامل شکست است.
امام جمعه خاطرنشان کرد: برخی شعار می دهند برای تعامل با دنیا انقلابی نباید عمل کنیم و باداز خواسته ها کوتاه آییم که رهبرمعظم انقلاب تأکید کردند هرکجا در مسائل انقلاب ایستادگی کردیم پیروز بوده ایم چرا که انقلاب هرگز کهنه نمی شود.
انتهای پیام/

, .,
, .,
, .,
, .,
, /,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه