خطیب جمعه رضوانشهر:
استقبال از فتنه گر کوی دانشگاه سال ۷۸ توهین به مردم و نظام است
امام جمعه پره سر : استقبال آقایان دکتر عارف نماینده مجلس شورای اسلامی و حسین فریدون مشاور و دستیار رئیس جمهور محترم از مصطفی تاج زاده فتنه گر کوی دانشگاه سال ۷۸ توهین به مردم و نظام است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری رضوان خبر ، حجت الاسلام محمد مهدی نژاد در خطبه های نماز جمعه این هفته بخش پره سر اظهار نمود : فرمایش مقام معظم رهبری در اجتماع پرشور زائران حرم امام خمینی (ره) در سالگرد ارتحال آن بزرگوار که انقلابی بودن را در پنج شاخص دانسته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری رضوان خبر,امام جمعه بخش پره سر گفت : هر کسی که این پنج ویژگی را داشته باشد انقلابی است و اگر نداشته باشد یا ضد انقلاب است و یا بی تفاوت و البته بی تفاوتی جرمش کمتر از ضدیت با انقلاب نیست چون در وقت بروز حوادثی مثل فتنه، بیشترین خسارت از ناحیه این دسته خواهد بود.
,امام جمعه بخش پره سر گفت: استقبال آقایان دکتر عارف نماینده مجلس شورای اسلامی و حسین فریدون مشاور و دستیار رئیس جمهور محترم از مصطفی تاج زاده فتنه گر کوی دانشگاه سال ۷۸ توهین به مردم و نظام است و مردم باید از دولت و مجلس چرایی چنین جسارتی را مطالبه کنند.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه