قصه تکراری این روزهای شهرمان
وقتی ذرات معلق از حد استاندارد فراتر می روند
کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: کیفیت هوای اراک امروز شنبه به دلیل بالا رفتن ذرات معلق از حد استاندارد برای گروه های حساس در وضعیت ناسالم و هشدار قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا محرابیان کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز؛ گفت: هوای اراک از نظر وجود ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون بالاتر از حد استاندارد اعلام شده و در وضعیت ناسالم برای گروه های جمعیتی حساس از جمله کودکان، افراد مسن و بیماران قلبی تنفسی قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛, ,
,
,
محرابیان اظهارکرد: میانگین ذرات معلق موجود در هوای اراک صبح امروز به ۴۲ میکروگرم بر مترمکعب رسید در حالی که استاندارد میزان این ذرات در هوا کمتر از ۳۵میکروگرم بر مترمکعب است.
,
وی با بیان اینکه از ابتدای هفته گذشته تا کنون شاهد وضعیت ناسالم هوای اراک در شش روز بودیم ادامه داد: در سه روز گذشته نیز در این هفته میزان ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در هوای اراک بالاتر از حد استاندارد قرار گرفت.
,
کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون به دلیل ریز بودن بیش از حد، با نفوذ در دستگاه تنفسی در بخش های انتهایی آن می نشیند و استنشاق مستمر و طولانی مدت آن برای سلامت زیان دارد.
,
محرابیان افزود: اراک یکی از هشت شهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ روز با کیفیت ناسالم را سپری کرده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه