ظریف فردا به مجلس می رود
وزیر امور خارجه فردا (یکشنبه) در جلسه علنی مجلس به ارائه گزارشی در مورد سرمایه گذاری خارجی و اقتصاد مقاومتی می پردازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، مجلس شورای اسلامی در جلسات علنی هفته جاری بررسی اعتبارنامه منتخبان باقیمانده را در دستور کار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,ارائه گزارش از سوی وزیر امور خارجه در خصوص سرمایه گذاری خارجی و اقتصاد مقاومتی (وضع موجود، چالش ها و پیشنهادات) از دیگر موارد کاری جلسه علنی مجلس در هفته جاری به شمار می آید.
,همچنین قرار است حجتی وزیر جهاد کشاورزی در مورد وضعیت بخش کشاورزی و اقتصادی، آخوندی وزیر راه و شهرسازی در خصوص رکود اقتصادی در بخش مسکن، مسکن مهر و اقتصاد مقاومتی و ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد وضعیت اشتغال، تامین اجتماعی و اقتصاد مقاومتی گزارشاتی ارائه کنند.
,ارائه گزارش از سوی زنگنه وزیر نفت در مورد وضعیت بازار نفت و گاز و اقتصاد مقاومتی از دیگر موارد کاری مجلس در هفته جاری است.
,انتهای پیام/بخ
]
ارسال دیدگاه