رئیس اداره بیمه سلامت نطنز:

۵۰ درصد مردم شهرستان نطنز زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند

۵۰ درصد مردم شهرستان نطنز زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند
تدبیری گفت: ۲۱ هزار دفترچه بیمه شامل پنج هزار دفترچه کارمندی، ۱۵ هزار روستایی و هزار دفترچه برای خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و مددجویان بهزیستی در شهرستان صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نطنزنا، رئیس اداره بیمه سلامت نطنز اظهارکرد: ۲۱ هزار دفترچه بیمه شامل پنج هزار دفترچه کارمندی، ۱۵ هزار روستایی و هزار دفترچه برای خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و مددجویان بهزیستی در شهرستان صادر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,

 جواد تدبیری تعداد بیمه شدگان زیرپوشش صندوق روستاییان و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار جمعیت که به صورت رایگان زیرپوشش هستند را ۱۵ هزار نفر عنوان کرد.

,

وی افزود: این سازمان در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و رضایت بیمه شدگان اقدام به ارائه خدمات نموده است.

,

 رئیس اداره بیمه سلامت نطنز تاکید کرد: کسانی که زیر پوشش بیمه قرار ندارند و یا زیرپوشش بیمه سازمان های بیمه گر نیستند و بنا به دلایلی بیمه آنها قطع شده است در صورت بستری می توانند قبل از ترخیص زیرپوشش بیمه قرار گرفته و دفترچه بیمه سلامت دریافت کنند.

,

تدبیری خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد مردم شهرستان نطنز زیر پوشش صندوق های سازمان بیمه سلامت و دارای دفترچه بیمه هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه