برف اردبیل را محاصره کرد؛
نجات 1500 خودرو گرفتار در گردنه حیران اردبیل
با تلاش راهداران و گروه های امداد و نجات هلال احمر استان اردبیل 1500 دستگاه خودرو گرفتار شده در برف و کولاک گردنه حیران، از محاصره برف نجات یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به نقل از سبلانه، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: از نجات 1500 دستگاه خودرو گرفتار شده در برف و کولاک گردنه حیران در جاده اردبیل - آستارا خبرداد و گفت: هم اکنون 30 گروه امداد ونجات برای خدمت رسانی به مسافران نوروزی در جاده های این استان مستقر هستند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،,,
بهرام غیبی گفت: با آغاز بارش برف شدید در استان اردبیل در برخی از محورهای مواصلاتی این استان از جمله گردنه حیران، محور پارس آباد و قره آغاج مشکین شهر ترددها متوقف و انسداد چند ساعته صورت گرفت که با تلاش راهداران و گروه های امداد و نجات هلال احمر استان اردبیل خودروهای گرفتار شده نجات یافتند.
,,
وی با بیان اینکه بیش از شش هزار مسافر به دلیل بارش برف و باران در راه مانده بودند، افزود: دهها مسافر نوروزی که بدون توجه به هشدارهای هواشناسی با کمترین تجهیزات ایمنی به جاده زده بودند مسافران و سرنشینان خودروهای در حال تردد در محورهای کوهستانی را با مشکل مواجه کردند.
,هم اکنون بارش برف و کولاک در محور مغان، گردنه حیران، گردنه صائین بعد از راهدارخانه و در گردنه سرچم بعد از تونل 12 به سمت سرچم، ادامه دارد و تردد تنها با تجهیزات زمستانی امکان پذیر است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه