روستای بدون دخانیات

روستای بدون دخانیات
بخشدار سرابباغ گفت: هیچکدام از اهالی روستای وچکبود علیا در شهرستان آبدانان ، سیگار نمی‌کشند و استعمال دخانیات در روستای وچکبود ممنوع است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  جعفر حیدری بخشدار سرابباغ  اظهار کرد:  روستای وچکبود علیای جودکی در فاصله 20 کیلومتری شمال شرق آبدانان قرار دارد و دارای تعداد 750 نفر جمعیت در قالب 160 خانوار است که هیچکدام از آنان ، هیچ نوع سیگار و مواد افیونی را مصرف نمی کنند .

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  جعفر حیدری بخشدار سرابباغ  اظهار کرد:  روستای وچکبود علیای جودکی در فاصله 20 کیلومتری شمال شرق آبدانان قرار دارد و دارای تعداد 750 نفر جمعیت در قالب 160 خانوار است که هیچکدام از آنان ، هیچ نوع سیگار و مواد افیونی را مصرف نمی کنند .,

وی بیان کرد: روستای مذکور به‌عنوان روستای پاک و عاری از مواد مخدر استان ایلام انتخاب شده و سال گذشته ، در یک اقدام تشویقی ، مبلغ چهار میلیارد ریال به‌منظور اصلاح زیرساخت‌ها و تامین کامل آب شرب و بهداشت و درمان مردم این روستا هزینه شده است.
موسی اسکندری ، مسئول هیئت امناء مسجد روستای وچکبود جودکی اظهار کرد:  خرید و فروش هرگونه سیگار و تنباکو در مغازه های روستای ما ممنوع و یک عمل قبیح و خلاف عرف اجتماعی محسوب می شود.
حاج صفر بوستانی از بزرگان و ریش سفیدان روستای پاک آبدانان در این باره گفت: هرکدام از اهالی این روستا که به شهرستان های همجوار مهاجرت و یا مسافرت می کنند همه از سیگار و سایر مشتقات آن به شدت خودداری می کنند و این سنت زیبا را پاس می دارند.
فیض الله قنبری از فرهنگیان روستای وچکبود بیان کرد: عدم استفاده از سیگار ، یکی از شروط ثابت و معیار وصلت و ازدواج در روستای مذکور است .
وی از مدیران اجرایی خواست که نسبت به قول های تشویقی برای روستای وچکبود جودکی آبدانان عمل کنند.

, وی بیان کرد: روستای مذکور به‌عنوان روستای پاک و عاری از مواد مخدر استان ایلام انتخاب شده و سال گذشته ، در یک اقدام تشویقی ، مبلغ چهار میلیارد ریال به‌منظور اصلاح زیرساخت‌ها و تامین کامل آب شرب و بهداشت و درمان مردم این روستا هزینه شده است.,
, موسی اسکندری ، مسئول هیئت امناء مسجد روستای وچکبود جودکی اظهار کرد:  خرید و فروش هرگونه سیگار و تنباکو در مغازه های روستای ما ممنوع و یک عمل قبیح و خلاف عرف اجتماعی محسوب می شود.,
, حاج صفر بوستانی از بزرگان و ریش سفیدان روستای پاک آبدانان در این باره گفت: هرکدام از اهالی این روستا که به شهرستان های همجوار مهاجرت و یا مسافرت می کنند همه از سیگار و سایر مشتقات آن به شدت خودداری می کنند و این سنت زیبا را پاس می دارند.,
, فیض الله قنبری از فرهنگیان روستای وچکبود بیان کرد: عدم استفاده از سیگار ، یکی از شروط ثابت و معیار وصلت و ازدواج در روستای مذکور است .,
, وی از مدیران اجرایی خواست که نسبت به قول های تشویقی برای روستای وچکبود جودکی آبدانان عمل کنند.,

منبع: ایلام فردا

, منبع: ایلام فردا,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

,  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه