نماینده مردم اردستان در مجلس عنوان کرد
جاده ترانزیت؛ مغفول ترین ظرفیت اقتصادی در اردستان
طباطبائی نژاد با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی شهرستان اردستان جاده ترانزیت است گفت: مهمترین مزیت اقتصادی ما مغفول ترین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نگین کویر، نماینده مردم شهرستان اردستان گفت: فرهنگ اردستان باید تغییر کند و از حاشیه خارج شویم، واقعیت این است که خیلی حرفها باعث کندی کارها می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگین کویر,سید صادق طباطبائی نژاد در گفت وگو با نگین کویر با بیان اینکه مهمترین مزیت اقتصادی شهرستان اردستان جاده ترانزیت است اظهار کرد: مهمترین مزیت اقتصادی ما مغفول ترین است.
, نگین کویر,وی با بیان اینکه مجموعه ظرفیت هایی که در کنار جاده ترانزیت وجود دارد و می توان استفاده کرد باید از آن بهره بگیریم تصریج کرد: البته اقدامات خوبی هم صورت گرفته است مثل مجتمع های خدماتی ولی باید فراتر از اینها نگاه کنیم و این یک شاه راهی است و برای ما مثل یک رودخانه جاری می ماند که هر چه از آب این رودخانه برداریم استفاده کرده ایم و هر چه برنداریم مکان دیگری استفاده می کنند.
,نماینده مردم شهرستان اردستان در مجلس با بیان اینکه معادن خوبی هم داریم ولی متاسفانه خموده و فرسوده است خاطرنشان کرد: یک موقعیت پدافند غیرعامل هم اردستان دارد و از نظر مرکزیت ایران یک ظرفیت برای اردستان است و باید از آن استفاده کرد.
,طباطبائی نژاد خاطرنشان کرد: یک ظرفیت اقتصادی بزرگی هم که اردستان دارد و آن نیروی سرمایه دار از نظر مالی و استعدادی است که باید از آن کمال استفاده را کرد.
,وی در ادامه بزرگترین چالش اردستان را حاشیه های ذهنی و سیاسی و اجتماعی اعلام کرد و افزود: این باعث می شود بیشتر از آنکه در متن قرار بگیریم بیشتر در خاکی های کنار جاده حرکت کنیم و گردو خاک بخوریم تا از مسیر استفاده کنیم.
,نماینده مردم اردستان در مجلس با بیان اینکه مشکلات منطقه زیاد نیست ولی متاسفانه در حاشیه، خاکی ها و شانه جاده حرکت می کنیم خاطرنشان کرد: اگر همدل و هم فکر وهمراه باشیم و بخواهیم کار کنیم، اهل تعامل باشیم، هم نیروی مستعدی داریم هم ظرفیت اقتصادی خوبی داریم.
,طباطبائی نژاد تصریح کرد: احساسم این است فرهنگ اردستان باید تغییر کند و از حاشیه خارج شویم و واقعیت این است که خیلی حرفها باعث کندی کارها می شود.
,وی با بیان اینکه اگر بخواهیم در زمینه اقتصادی موفق باشیم باید علت حضور کارخانجات و موفقیت بعضی آنها را در منطقه بررسی کینم اظهار کرد: اگر بتوانیم شرایط مساعد و مزیت هایی را برای حضور و همچنین ادامه فعالیت کارخانه ها از جمله همراهی ادارات و معافیت مالیاتی را فراهم کنیم موفق هستیم.
,نماینده مردم شهرستان اردستان در مجلس با بیان اینکه نگاه ما ایجاد اشتغال و تسهیل حضور سرمایه گذاران است تصریح کرد: کمیته استقبال از سرمایه گذاران را از مجموعه افراد موثر در شهر ایجاد خواهیم کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه