دروازه ورودی شهر یا کانون تصادفات + تصاویر
دروازه ورودی شهر طرحی که سالها توسط شهرداری ناتمام باقی مانده و نه تنها به زیبایی شهر کمکی نکرده بلکه کانون و مرکز تصادفات شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهین پیام؛ از سمت میاندوآب که به شاهیندژ وارد میشوی با دروازه ای در ورودی شهر روبرو هستی که همچون سدی محکم در برابر دیدگانت قد علم کرده ، طرحی که سالهاست بی نتیجه مانده و تا کنون منجر به تصادفات ناگواری شده است،انگار کسی به فکر نیست گویا خسارت های وارده به همشهریان و مسافرین برای مسئولین این شهر اهمیتی ندارد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهین پیام؛ از سمت میاندوآب که به شاهیندژ وارد میشوی با دروازه ای در ورودی شهر روبرو هستی که همچون سدی محکم در برابر دیدگانت قد علم کرده ، طرحی که سالهاست بی نتیجه مانده و تا کنون منجر به تصادفات ناگواری شده است،انگار کسی به فکر نیست گویا خسارت های وارده به همشهریان و مسافرین برای مسئولین این شهر اهمیتی ندارد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پیام, از سمت میاندوآب که به شاهیندژ وارد میشوی با دروازه ای در ورودی شهر روبرو هستی که همچون سدی محکم در برابر دیدگانت قد علم کرده ، طرحی که سالهاست بی نتیجه مانده و تا کنون منجر به تصادفات ناگواری شده است،انگار کسی به فکر نیست گویا خسارت های وارده به همشهریان و مسافرین برای مسئولین این شهر اهمیتی ندارد,این دروازه دو دهنه که هم اکنون از یک دهنه آن تردد میسراست بدون هیچ تابلو و نشانگر روشنایی که راننده را متوجه خطر و دو طرفه نمودن دروازه نماید چندین سال است که بلا استفاده همچون بتی در ورودی شهر شاهیندژ احداث شده است.
, این دروازه دو دهنه که هم اکنون از یک دهنه آن تردد میسراست بدون هیچ تابلو و نشانگر روشنایی که راننده را متوجه خطر و دو طرفه نمودن دروازه نماید چندین سال است که بلا استفاده همچون بتی در ورودی شهر شاهیندژ احداث شده است., این دروازه دو دهنه که هم اکنون از یک دهنه آن تردد میسراست بدون هیچ تابلو و نشانگر روشنایی که راننده را متوجه خطر و دو طرفه نمودن دروازه نماید چندین سال است که بلا استفاده همچون بتی در ورودی شهر شاهیندژ احداث شده است,ناگفته نماند که 2 تابلوی خطر نصب شده که برای دیدنش ذره بین هم جوابگو نیست چراکه هنوز آثار تبلیغات نمایندگان بر روی این دو تابلوی نگون بخت ماندگار است.
, ناگفته نماند که 2 تابلوی خطر نصب شده که برای دیدنش ذره بین هم جوابگو نیست چراکه هنوز آثار تبلیغات نمایندگان بر روی این دو تابلوی نگون بخت ماندگار است. ,به هر حال امید داریم مسئولین خصوصاً شهردارعنایتی خاص نسبت به این دروازه که شاید بتواند نمایانگر فرهنگ اصیل این شهر باشد داشته باشند.
, به هر حال امید داریم مسئولین خصوصاً شهردارعنایتی خاص نسبت به این دروازه که شاید بتواند نمایانگر فرهنگ اصیل این شهر باشد داشته باشند., به هر حال امید داریم مسئولین خصوصاً شهردارعنایتی خاص نسبت به این دروازه که شاید بتواند نمایانگر فرهنگ اصیل این شهر باشد داشته باشند,,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م, انتهای پیام,]
ارسال دیدگاه