شاعر برجسته کشوری:
استاد سبزواری هیچ وقت از جهاد قلمی باز نایستاد
استاد علی شهودی گفت: شادروان سبزواری شاعری با بصیرت و ولایتمدار بود و از مسائل جهان اسلام و منطقه و کشورمان غافل نبود و شعر و قلم خود را همواره در خدمت اسلام و مسلمین بکار گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار علی شهودی شاعر برجسته کشوری در گفتگو با خبرنگار دیار شهریار مرحوم حمید سبزواری را شاعری روشنگر عنوان کرد و گفت: روانشاد حمید سبزواری شاعری تمام قد انقلابی بود و هرچه نوشت در راستای انقلاب و اهداف انقلاب بود سرودهای حماسی که با اشعار وی ساخته ا د علی رغم گذشت سالها از انتشار آنها هنوز هم برای مردم ما تازگی و نوعی حس نوستالژی دارد مانند سرودهای “ای مجاهد شهید مطهر “یا سرود بسیار مشهور “از صلابت ملت و ارتش و سپاه ما/جاودانه شد از فروغ ظفر پگاه ما “یا سرود جاودانه “آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو/ خون جوانان ما می چند از چنگ تو “که چهره پلید آمریکا را برای همیشه رسوا ساخته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار ,
شهودی افزود: یک ویژگی منحصر بفرد در پیرامون آثار مرحوم استاد حمید سبزواری هست آنهم اینکه تنها شاعری است که تا بحال مقام معظم رهبری بر دیوانش مقدمه نوشته است .
این شاعر برجسته کشوری اهل بستان آباد گفت:شادروان سبزواری شاعری با بصیرت و ولایتمدار بود و از مسائل جهان اسلام و منطقه و کشورمان غافل نبود و شعر و قلم خود را همواره در خدمت اسلام و مسلمین بکار می گرفت و روشنگری می کرد و به تعبیر استاد شهریار هیچ وقت از جهاد قلمی باز نیایستاد .
,
یک خاطره از مرحوم حمید سبزواری
,
بنده از عنفوان شاعری با دیوان مرحوم سبزواری آشنا بودم و علاوه بر آن اشعارش را از طریق سرودهای ساخته شده می شناختم مانند سرود بسیار معروف “وقت است تا برگ سفر بر باره بندیم ” اما در سالهای اخیر توفیق داشتم تا ساعاتی در خدمتش باشم
چهار ،پنج سال پیش بود در فرودگاه مهرآباد تهران در سالن انتطار بودم تا با پرواز تهران به تبریز بیایم شب بود که به ناگاه چشمم به استاد حمید سبزواری افتاد پیش رفتم و با هم احوال پرسی کردیم و دیدم از قضا استاد سبزواری هم بنا به دعوت فکر می کنم دانشگاه تبریز با همان پرواز قصد مسافرت به تبریز را دارند بعد از مدتی سوار هواپیما شدیم همین که در هواپیما نشستیم استاد گفتند :ای دل غافل گوشی ام نیست و احتمال دادند در وضوخانه فرودگاه جامانده باشد من عرض کردم: استاد شماره تان را لطف کنید به گوشی تان زنگ بزنم اگر کسی بر داشت بگویم که گوشی از آن استاد سبزواری است تا بنوعی بشما برسانند .استاد گفتند :شماره همراه ازبرم نیست ولی شماره تلفن خانه را دارم با خانه استاد تماس گرفته لاجرم شماره همراه استاد را از منزلشان گرفتم به همراه استاد زنگ زدم بعد از مدتی متوجه شدیم خوشبختانه گوشی استاد در جیب پالتوشان هست و در فرودگاه جانمانده است.
,
در راه استاد حمید سبزواری از مرحوم استاد شهریار یاد کردند و بر روح آن بزرگمرد شعر ایران درود و سلام فرستادند و از نقش برجسته مردم آذربایجان با محوریت تبریز در شکل گیری مشروطه بویژه انقلاب اسلامی یاد کردند .
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه