به همت خیرین و مسجد جامع برپا می شود:
سفره های ساده و زیبای افطاردهی در بندرترکمن+تصاویر
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان سفره های ساده و زیبای افطاری در مسجد جامع بندرترکمن برپا می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به گزارش آوای ترکمن ، این سفره های افطار که از نخستین روزماه مبارک رمضان در مسجد جامع برپا شده ، روزه داران را باشور و شوق خاصی به این سفره های ساده و به دور از تکلف می کشاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,برنامه افطاردهی به روزه داران در بندرترکمن با استقبال شیعه و سنی روبروست به نحوی که برادران و خواهران دینی اعم از فارس و ترکمن را از کوچک گرفته تا بزرگ با صفای خاص خود جذب می کند.
,این سفره های افطاری در طول شبهای ماه مبارک رمضان به همت هیات امنا و خیرین این شهرستان با شکوه و استقبال خاصی از سوی مردم برگزار می شود، این در حالی است که سایر مساجد شیعه نشین شهرستان بیشتر از نیمه دوم ماه رمضان و لیالی قدر برنامه افطاردهی را به همت خیرین برگزار می کند.
,تصاویر زیر گوشه ای از سفره های افطاری در طول شبهای ضیافت الهی مسجد جامع بندرترکمن را نشان می دهد.
,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه