رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری زابل خبر داد؛

اعطای تسهیلات به متقاضیان ایجاد اقامتگاه های بوم گردی

اعطای تسهیلات به متقاضیان ایجاد اقامتگاه های بوم گردی
رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان زابل بیان داشت: به منظور ایجاد زیرساخت ها در شهرستان زابل به متقاضیان اقامتگاه های بوم گردی تسهیلات ارایه می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کیخواه آریا رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان زابل گفت: سیستان و بلوچستان برای سال آینده قطب گردشگری کشور انتخاب شده است که برای رسیدن به اهداف آن زیرساخت ها در حال احداث است.

وی با عنوان اینکه، در حال حاضر دو هتل در شهرستان زابل فعال است افزود: به منظور ایجاد زیرساخت ها باید اقامتگاه های بوم گردی احداث شود که این مسیله نیازمند مشارکت فعال مردم می باشد.

کیخواه آریا با عنوان اینکه، اقامتگاه های بوم گردی با قابلیت جاذبه گردشگری تمامی ساختمان و تجهیزات آن به صورت سنتی می باشد ادامه داد: این اقامتگاه ها در هر روستا با ارایه ی خدماتی از قبیل غذاهای سنتی و صنایع دستی و ایجاد موزه های محلی با انواع ادوت بومی ایجاد می شود.

وی تصریح کرد: کسانی که متقاضی ایجاد اقامتگاه های بوم گردی می باشند با دریافت مجوز می توانند از تسهیلات ۳۰ تا ۱۰۰ میلیون تومانی استفاده کنند.

رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان زابل با عنوان اینکه، به منظور تسطیح راه های رسیدن به بناهای تاریخی با ادارات مختلف تفاهمات لازم ایجاد شده خاطر نشان کرد: درخصوص مسایل فرهنگی و ایجاد برخوردهای مناسب از سوی مردم با گردشگران تفاهمات لازم با اداره ارشاد انجام شده است.

وی اشاره کرد: برای دستیابی به اهداف مشارکت مردم ضروری است که در این راستا، برای تمامی دهیاران سیستان کارگاه توجیهی و آموزشی با اولویت میراث فرهنگی برگزار شد که در آینده کارگاه های بیشتر با اولویت های گردشگری و صنایع دستی برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه