شهیدی که در روزتولد حضرت زهرا هر دو پایش را شکستند
بالاخره همه می دانیم که انقلاب مخملی سال 88 از زیر عبای خاتمی آغاز شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از "ره به ری" : حسین غلام کبیری از جمله شهیدانی بود که برای دفاع از حریم ولایت ، خود را سپر جان ولایت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,در زمان حضرت امیر ، طرفداران ولایت آن قدر کم تعداد بودند که هیزم به درب خانه ی مولا رسید و حضرت زهرا(س) ناچار به دفاع از حریم ولایت شد !!
,در زمان حال اما ، حسین غلام کبیری ها نگذاشتند دشمنان ولایت کاری از پیش ببرند.
,حسین غلام کبیری ، پس از آن که تولد حضرت زهرا(س) را به مادر خود تبریک گفت ، برای مقابله با فتنه گران از خانه خارج شد.
,در همین حال ، آنان که زنجیرشان به دست دیگری بود و در نقش پیاده نظام آمریکا حاضر شده بودند ، حسین را به بد ترین شکل شهادت رساندند.
,ملت شریف و ولایت مدار ایران اما با بزرگواری تمام از خون فرزندشان ، حسین غلام کبیری گذشتند ، اما دیری نپایید که اصلاح طلبانی همچون خاتمی بزرگواری ملت ایران را فراموش کرده و گستاخانه خواهان رفع حصر قاتلین حسین غلام کبیری شدند.
,آقای خاتمی تو خود در این جنایت بزرگ سهیمی و باید پاسخ گوی خون به ناحق ریخته شده جوانان این مرز بود باشی ، شما را چه شده است ؟ با کدام رو از رفع حصر فتنه گران سخن می گویی؟؟!
,خاتمی و همفکرانش بدانند ، رفع حصری اگر در کار باشد ، فقط و فقط برای انتقال سران فتنه 88 به دادگاه خواهد بود ، دادگاهی که خاتمی هم یکی از حاضرین آن است.
,بالاخره همه می دانیم که انقلاب مخملی سال 88 از زیر عبای خاتمی آغاز شد .
,خاتمی قبل از آن که اجازه اظهار نظر پیرامون رفع حصر را داشته باشد باید ، از ملت شریف به دلیل غلط بزرگ فتنه گری در سال 88 عذرخواهی کند.
,رفتار این روزهای آقای عباشکلاتی و تلاش برای رفع حصر سران فتنه ، ما را به یاد متهمی می اندازد که از دست قانون فرار کرده و با گذشت چندین سال ، با چهره ای جدید بازگشته و اسرار بر آزادی دیگر دوستانش را دارد...
,خاتمی هنوز یک سیلی حیدری به ملت شریف ایران بدهکار است....
,
.jpg)
, در ادامه کلیپ "شهید غلام کبیری" را مشاهده می کنید ، در این کلیپ ضمن اشاره کوتاه به فتنه 88 ، ضمن حضور در محل شهادت این شهید به نحوه شهادت حسین غلام کبیری اشاره شده است.
,برای مشاهده ....>>>اینجا کلیک کنید<<<
, اینجا کلیک کنید]
ارسال دیدگاه