logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کارشناس مسایل سیاسی مطرح کرد:

مصادره، مشقی که کانادا از روی آمریکا نوشت!/ لبخندهای پسابرجامی باب غارت از ایران را باز کرد

مصادره، مشقی که کانادا از روی آمریکا نوشت!/ لبخندهای پسابرجامی باب غارت از ایران را باز کرد
نگاه، نگرش و جهان بینی کشورهای غربی بر اساس رقابت، حذف طرف مقابل حتی با لبخند و یا نزدیکی با آن کشور صورت می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ چندی پیش همزمان با ملاقات وزیر خارجه کشورمان با جان کری، دیوان عالی آمریکا پرداخت حدود ۲ میلیارد دلار به خانواده‌ های قربانیان بمب‌ گذاری سال ۱۹۸۳ از محل دارایی‌ های مصادره شده ایران را تایید کرد. تصویب قانون منع خرید آب سنگین از ایران، دستاورد دیگری از برجام است، گویی کارشکنی یانکی ها پایان ندارد، چرا که یکی از رسانه های غربی در گزارشی از تصویب قانون منع خرید آب سنگین از ایران خبر داد و گفت که مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب اصلاحیه ای دولت آمریکا را از خرید آب سنگین از ایران در آینده منع کرد. دستبرد کشورهای غربی به اموال ایران همچنان ادامه دارد و در حالی که هنوز تکلیف آمریکا در خصوص دست‌ درازی به دارایی‌ های ایران حل و فصل نشده، دادگاهی در کانادا نیز حکم مصادره ۱۳ میلیون دلار از دارایی های ایران را در این کشور صادر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ ,

یک کارشناس مسایل سیاسی درباره کار شکنی های پس از برجام و غارت دارایی های ایران به خبرنگار ما گفت: مسئله ای که اخیرا درباره ایران شاهد بودیم جز اتفاقات نادری است که متاسفانه رخ می دهد و در بررسی علل و چرایی آن شاید دلایل زیادی داشته باشیم اما به نظر می رسد بعد از اقدامی که آمریکایی ها درباره اموال ایران انجام دادند اینگونه در فضای بین الملل جا می افتد که ایران در این حوزه دچار ضعف هایی است و یا برخورد جدی از طرف ایران انجام نمی شود هر چند امروز در مجلس شورای اسلامی شاهد پاسخ وزیر امور خارجه پیرامون این موضوع بودیم اما باید در نظر داشته باشیم فضای حاکم بر نظام بین الملل که از طرف کشورهایی چون آمریکا دیکته و آن رفتار عملی می شود، فضای سلطه است.

,

علی قربانی افزود: زمانیکه صحبت از فضای سلطه می شود یعنی هر کسی که قدرت داشته باشد هر کاری که دلش بخواهد می تواند انجام دهد و رفتارها برخلاف شعارهایی است که در دنیای سیاست نظام سلطه پیرامون اخلاق و اعتماد مطرح می شود. بنیان سیاست خارجی کشورهای سلطه گر مبتنی بر زورگویی و بی اعتمادی بوده و زمانیکه بر اساس معیارهای اسلامی و انسانی ما، صحبت از شعار اعتماد، صداقت و سیاست مبتنی بر اخلاق از طرف جمهوری اسلامی ایران یاد می شود ما باید متوجه این موضع باشیم این سیاست ها زمانی اعتبار و کارایی دارد که رفتار و سیاست خارجی طرف مقابل بر اساس سیاست خارجی ما تعیین شود.

,

وی اظهار داشت: تصور اینکه بر اساس مذاکره در رابطه با یک موضوع رفتار طرف مقابل نسبت به ما تغییر کرده است اشتباه است چرا که نوع نگاه، نگرش و جهان بینی کشورهای غربی بر اساس رقابت، حذف طرف مقابل حتی با لبخند و یا نزدیکی با آن کشور صورت می گیرد لذا گمان بردن به اینکه تغییراتی در رفتار کشورهای دیگر به ویژه نظام سلطه درباره جمهوری اسلامی ایران حاصل شده محاسبه درستی نیست و این نوع اقدامات بالاخص اقدام اخیر کانادایی ها در همین راستا تعریف و تفسیر می شود.

,

این استاد دانشگاه کرج در خاتمه تصریح کرد: با توجه به چنین شرایطی ما در برخورد با کشورهایی که در خط و جریان نظام سلطه هستند و یا تبعیت از سیاست آن کشورها دارند باید مراقب نوع رابطه، مذاکره و قراردادهایمان باشیم و در قابل چنین رفتارهایی دولت به پشتوانه مردم که در قالب مجلس شورای اسلامی است و همچنین قوه قضائیه با استفاده از تمام ظرفیت های خود بدون توجه به احساسات، شعارها و جریانی که نظام سلطه طی می کند باید مواظب باشیم خللی در منافع ملی جمهوری اسلامی ایران توسط هر کارگزار و سیاستمداری به وجود نیاید.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه