فرهنگ نماز خوانی در کشور تقویت شود دادگستری ها تعطیل می شوند

فرهنگ نماز خوانی در کشور تقویت شود دادگستری ها تعطیل می شوند
استاد حوزه و دانشگاه با حضور در محافل جزءخوانی در مدرسه علمیه شهرستان فامنین، گفت: این محافل که به نور کلام الله مزین شده است بسیار با محتوا است و این لحظات برای آمرزش گناهان و مضاعف نمودن اعمال خیر می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای فامنین، حجت الاسلام والمسلمین حسین ایمانی در جلسه جزء خوانی مدرسه علمیه خواهران، گفت: ازدواج نباید به نیت سمعه یعنی سر زبانها افتادن و جلب نظر، باشد و کسی که چنین کاری را انجام دهد به پدر و مادرش ظلم کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامنین,

وی در این زمینه با بیان روایتی اظهار کرد: من تزوج امراه لعزها لم یزده الله الا ذله و من تزوج امراه لمالها لم یزده الله الا فقرا و من تزوج امراه لحسبها لم یزده الله الا دنائه و من یتزوج امراه لم یتزوجها الا لیغض بصره او لیحصن فرجه او یصل رحمه بارک الله فیها و بارک له فیه ، کسی که با زنی ازدواج کند به خاطر عزت اجتماعی آن زن خداوند برایش جز خواری نمی افزاید و کسی که با زنی ازدواج کند به خاطر مالش خداوند برایش جز فقر نمی افزاید و کسی که با زنی ازدواج کند به خاطر اعتبار اجتماعی اش خداوند جز به پستی او نمی افزاید اما کسی که با زنی ازدواج کند تا با آن ازدواج چشمش را از نامحرم بپوشاند یا از خیانت ناموسی به دیگران مصون باشد یا با نیت صله رحم فامیل فقیری را بگیرد خداوند این ازدواج را بر آن مرد و زن مبارک می سازد.

,

دکتر ایمانی با اشاره به فرمایش امام(ره) که فرمودند: اگر فرهنگ نماز خوانی در کشور تقویت شود دادگستری ها تعطیل می شوند.امروزه فرهنگمان فرهنگ نماز خوانی نیست و برای کو چکترین مشکلات باید به دادگستری ها مراجعه کنیم. پدر و مادر ها سعی کنند کوچکترین صحبت عمو و دایی به فرزند را بزرگ نکنند و همچنین نباید نظر بچه ها را نسبت به اقوام منفی کرد. اینکه تا اسم دایی آمد پدر شروع به بدگویی کند و تا اسم عمو آمد مادر این کار را انجام دهد دید فرزندان را نسبت به اقوام منفی می کند.سعی کنیم پنجشنبه ها فرزندانمان را هم همراه خودمان به زیارت اهل قبور ببریم و برخی خوبی های امواتمان را برایشان تعریف کنیم و هنگام بازگشت برایشان هدیه بخریم تا خاطره خوشی در ذهنشان باقی بماند. سعی کنیم حرمت بزرگترها حفظ شود.

,

 استاد اخلاق ادامه داد: اما عده ای بر این باورند که هر جا باید طبق  همان موقعیت عمل کرد. تقوا انجام تمام واجبات و دوری از تمام محرمات است. در زمان موسی بن جعفر(ع) فردی بنام بشر در همسایگی امام(ع) زندگی میکرد و با ایشان 11 خانه فاصله داشت. بشر به کنیزانش دستور داده بود موقع عبور امام (ع) بنوازند تا ایشان را آزار دهند. روزی امام (ع) از کوچه عبور می کردند که کنیز بشر را دیدند.کنیز سلام کرد. امام (ع) از کنیز پرسیدند: آیا صاحب این خانه عبد است؟ کنیز گفت: خیر بلکه خودش هزار برده دارد. امام (ع) فرمودند: بله چون اگر عبد بود چنین نمی کرد. کنیز ماجرا را برای بشر تعریف کرد و گویی سخن امام(ع) چون پتکی بر سر بشر خورد. پا برهنه به دنبال امام دوید و پرسید: آیا من میتوانم توبه کنم؟ امام (ع) فرمودند: بله باید آلات لهو و لعب را دور بریزی و گوشتهای روییده از حرام را آب کنی. سه هفته بعد خبر آوردند که بشر بیمار شده. امام (ع) به عیادت او رفتند. بشر سوال کرد: آیا توبه من قبول شده؟ امام (ع) فرمودند:بله. و یک هفته بعد از دنیا رفت.موسی بن جعفر(ع) در تشییع جنازه او شرکت کردند. حالا ما به اماممون که بی احترامی نکردیم. هر گناهی که کردیم از رحمت خداوند ناامید نباشیم و استغفار کنیم. لذا بهترین ذکر بعد از لااله الا الله و صلوات، استغفار کردن است.

,

 حجت الاسلام ایمانی اذعان کرد: این ایام لحظات بسیار خوبی است برای نزدیک شدن به خدا و انجام کارهای خیر. هر کس به اندازه توان خود بهره مند شود و اعمال خود را بررسی نماید و استغفار کند. باید یه فکز نیازمندان هم باشیم. چه بسا در جامعه کنونی نیاز به نقش پررنگ قرآن و توجه به دستورات خداوند در کلام نور، لازمه زندگی است و تنها به قرائت قرآن اکتفا نکنیم.  هر لحظه با عمل به قرآن، به آرامش حقیقی برسیم. به فرزندانمان آموزش دهیم که در مساجد حاضر باشتد.

,

, ,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه