واکنش سرمربی بلژیک به شکست
سرمربی بلژیک شکست مقابل ایتالیا را نا امیدکننده توصیف کرد، اما مدعی شد که تیمش می تواند در بازیهای آینده این باخت را جبران کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مارک ولموتس سرمربی بلژیک پس از شکست مقابل ایتالیا اظهار داشت: این نتیجه نا امید کننده بود و فرصتهای زیادی داشتیم ولی موفق به گلزنی نشدیم. ما میدانستیم که مقابل تیم قدرتمندی قرار میگیرم و خط دفاعی خوبی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: ما امروز یک نبرد را به ایتالیا باخیتم نه یک جنگ را. هنوز راه برای ما ادامه دارد و باید خودمان را برای دیدارهای آینده آماده کنیم.
,سرمربی بلژیک تاکید کرد: در جریان بازی با ایتالیا تغییرات زیادی را در ترکیب انجام دادم تا بتوانم به هدفم برسم. در 30 دقیقه ابتدایی بازی در کنترل ما بود و با وجود برتری ما، ایتالیا به گل رسید.
,وی گفت:تکرار می کنم ما جنگ را مقابل ایتالیا شکست نخوردیم بلکه تنها یک بازی بود و هنوز دو دیدار پیش رو خود داریم و امیدوار به صعود هستیم.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه