تعطیلی ۲ روزه در انتظار تیم ملی کشتی آزاد

تعطیلی ۲ روزه در انتظار تیم ملی کشتی آزاد
اردوی اخیر تیم ملی کشتی آزاد از ۲۱ فروردین با تعطیلی دو روزه مواجه خواهد شد.
[

به گزارش  خبرنگار ورزشیشبکه اطلاع رسانی دانا بعد از قهرمانی شاگردان رسول خادم در مسابقات جام‌جهانی لس‌آنجلس، دور جدید تمرینات بعد از چند روز تعطیلی، از روز ۷ فروردین در خانه کشتی آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  بعد از قهرمانی شاگردان رسول خادم در مسابقات جام‌جهانی لس‌آنجلس، دور جدید تمرینات بعد از چند روز تعطیلی، از روز ۷ فروردین در خانه کشتی آغاز شد.,
این تیم خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا که ۳ و ۴ اردیبهشت در قزاقستان برگزار می‌شود، آماده می‌کند.
,
تمرینات آزادکاران تا روز ۲۱ فروردین در این محل ادامه دارد و بعد از آن ملی‌پوشان دو روز استراحت خواهند کرد.
,
در پایان این تعطیلی دو روزه، تیم ملی کشتی آزاد بار دیگر کار خود را در تهران از سر خواهد گرفت و تا روز اعزام به قزاقستان به تمرین خواهد پرداخت.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه