logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

جلوگیری از سوء تغذیه در ماه رمضان

جلوگیری از سوء تغذیه در ماه رمضان
در ماه مبارک رمضان با تغییر الگوی غذایی در افراد مصرف برخی مواد غذایی کاهش می یابد که باید این موارد را رعایت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیرنگ رضا نیستانی متخصص تغذیه،با بیان اینکه هیچ فردی در طول ماه رمضان دچار سوءتغذیه حاد و کمبود پروتئین نمی شود، اظهار کرد: کودکان در حال رشد و سالمندان به علت اینکه آسیب پذیر هستند، ممکن است کمبود مواد غذایی پیدا کنند.  
 
وی در مورد اقدامات پیشگیری از مشکلات تغذیه ای کودکان و سالمندان بیان کرد: برای جلوگیری از بروز مشکل در این افراد رعایت الگوی تغذیه سالم که شامل تعادل، تنوع و تناسب که مربوط به زمان خاصی نیست، توصیه می شود.  
 
این متخصص تغذیه تصریح کرد: در الگوی تغذیه سالم باید مواد غذایی مناسب با وضعیت فرد انتخاب شود که تعادل و تنوع گروه های غذایی در آن رعایت شود.  
 
وی با اشاره به اینکه برخی وعده های غذایی افراد به افطار محدود می شود، گفت: وعده های غذایی را نباید محدود به افطار کرد و اکثر افراد که آن را به طور خیلی مفصل و با کالری و مواد قندی غنی استفاده می کنند.   
 
نیستانی افزود: این الگوی غذایی صحیح نیست و باید روزه داران ضمن استفاده از سحری، وعده های شام و افطار آنها جدا باشد که در این زمینه نباید مصرف میوه ها و سبزیجات را فراموش نکنند.  
 
وی با اشاره به تغییرات برنامه غذایی و کاهش مصرف میوه ها در ماه رمضان اظهار کرد: افراد با کاهش استفاده از میوه جات، کمبود مواد مغذی حیاتی مانند فیبر پیدا می کنند و دچار عارضه یبوست و مشکلات گوارشی می شوند.  
 
این متخصص تغذیه در خصوص مصرف میوه ها و سبزیجات در ماه رمضان تصریح کرد: افراد در هر وعده می توانند سبزی را مصرف کنند همچنین می توانند میوه را در زمان بین افطار و شام، بعد از شام و حتی سحری استفاده نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , باشگاه خبرنگاران]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه