تزریق رایگان واکسن مننژِیت به اعضا و کارکنان هلال احمر املش
به کارکنان ، امدادگران ، داوطلبان و اعضای فعال جوان هلال احمر املش واکسن مننژیت به صورت رایگان تزریق شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان املش در گفتگو با خبرنگار املش ما از تزریق رایگان واکسن مننژیت به کارکنان ، امدادگران ، داوطلبان و اعضای فعال جوان هلال احمر املش خبر داد و گفت: این طرح با هدف افزایش سلامت نیروهای این سازمان انجام شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما,اگرم پاکزاد افزود: رایج ترین نشانه های مننژیت سردرد و خشکی گردن همراه با تب ، گیجی یا هوشیاری دگرگون شده ، استفراغ و ناتوانی در تحمل نور (نورهراسی)یا صدای بلند (صداهراسی) می باشد .
,وی ادامه با اشاره به عوارض ناشی از بیماری مننژیت گفت: از دست دادن شنوایی ، مشکل حافظه ، ناتوانی در یادگیری ، آسیب مغزی، مشکل در راه رافتن ، تشنج ، نارسایی کلیه ، شوک و درنهایت مرگ می باشد.
,به گزارش خبرنگارما ، مبلغ تزریق این واکسن بصورت آزاد 45 هزار تومان می باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه