دستگیری سه مرد با پوشش زنانه در بیمارستان کازرون+فیلم
مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان کازرون گفت: نیروهای حراست بیمارستان ولیعصر(عج) کازرون، سه مرد را که باپوشش زنانه وارد سرویس بهداشتی ویژه بانوان در این بیمارستان شده بودند، شناسایی و دستگیر کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "کازرون خبر"، مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون در گفت و گو با خبرنگارما گفت: نیروهای حراست بیمارستان ولیعصر(عج) کازرون، سه مرد را که باپوشش زنانه وارد سرویس بهداشتی ویژه بانوان در این بیمارستان شده بودند، شناسایی و دستگیر کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کازرون خبر,حسن مشایخ بیان داشت: نیروهای حراست این بیمارستان این سه مرد را پس از دستگیری به نیروی انتظامی تحویل دادند.
,وی افزود: چگونگی و انگیزه عمل خلاف این سه نفر از سوی مسئولان ذی ربط در دست بررسی است.
,مشایخ خاطرنشان کرد: در برخی از خبرهایی که در این مورد در بعضی از سایت ها انتشار یافته اعلام شده که این افراد وارد بخش زنان و زایمان بیمارستان ولیعصر (عج) شده بودند که این موضوع صحت ندارد و این سه نفر وارد هیچیک از بخش های این مرکز درمانی نشده بودند و دستگیری آنها در سرویس بهداشتی ویژه بانوان که مستقر در حیاط این بیمارستان است، صورت گرفته است.
,برای مشاهده یا دریافت فیلم لحظه دستگیری اینجا کلیک کنید.
, اینجا ]
ارسال دیدگاه