قلموهایی که به جنگ آتش سوری می روند
این روزها که همه به دنبال محکوم کردن همدیگر به قصور در بحث آتش سوزی جنگلها هستند، دو تن ازهنرمندان دره شهری جدا از همه هیاهوها با با قلموهای خود جنگ آتش سوزیهای اخیر در منطقه بحرانی کبیرکوه رفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمره خبر ، یکی از مناطق مهم گردشگری دره شهر دامنه های کبیرکوه است که به دلیل سرسبزی و زیبایی خاص خود بعنوان پرتردد ترین مکان طبیعی این شهرستان تاریخی همیشه مورد توجه گردشگران نوروزی بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمره خبر,,
این منطقه در فصل تابستان به دلیل پر حجم بودن مراتع خشک بعنوان بحرانی ترین منطقه استان ایلام در بحث اتش سوزی شناخته می شود، بطوریکه سالانه دهها هکتاز از مراتع آن طعمه حریق می شود.
,,
همین موضوع باعث شد منابع طبیعی دره شهر در اقدامی جالب با همکاری"علی عزیزپور"و"روح اله عزتی" دو تن هنرمندان طبیعت دوست این شهرستان جاده 20 کیلومتری این منطقه به سمت شهرستان ابدانان را با شعار نوشته های فرهنگی مزین کند.
,,
چند ماه قبل نیز این دو هنرمند با همکاری منابع طبیعی بیش از 80 تخته سنگهایی بلا استفاده در این مسیر رابه تابلوهای نقاشی با موضع حفظ و حراست از منابع طبیعی تبدیل کرده بودند.
,,
دکتر"آرش مزبانی" رئیس منابع طبیعی دره شهردر این خصوص به خبرنگار سیمره خبر گفت: با توجه به دخیل بودن عامل انسانی در آتش سوزیها باید کار فرهنگی و آموزشی در اولویت قرار گیرد.
,,
وی با بیان اینکه در صددیم این کار بصری زیبا را در تمامی مناطق طبیعی شهرستان انجام دهیم، افزود: مردم با خودداری از روشن کردن آتش در کنار درختان و ریختن زباله در طبیعت به حفظ و حراست این نعمت خدادادی کمک کنند.
,,
مزبانی خاطرنشان کرد: مراقبت از پوشش گیاهی شهرستان از خطر آتشسوزی با این حجم وسیع، از عهده امکانات و نیروی انسانی ادارات ذیربط خارج بوده و نیازمند عزم همگانی است
,, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه