در باخرز رخ داد؛
مرگ دلخراش کودک 9 ساله بر اثر ریزش دیوار
ریزش دیوار، جان کودک 9 ساله ای را در باخرز گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار پابگاه خبری تحلیلی سلام باخرز، این حادثه که ظهر روز گذشته رخ داد،بر اثر ریزش دیواری در روستای الهی واقع در بخش مرکزی شهرستان باخرز،کودک 8 ساله ایکه در کنار این دیوار مشغول بازی بوده، بر اثر زیر دیوار زیر آوار می ماند و جان خود را از دست داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پابگاه خبری تحلیلی سلام باخرز,به گفته حاضران در محل حادثه، شدت جراحات وارده به این کودک به حدی بوده که با وجود انتقال سریع به مرکز بهداشتی درمانی باخرز و تلاش های صورت گرفته توسط پزشک مستقر در این مرکز، کودک در جان خود را از دست داده است.
,لازم به ذکر است شهرستان باخرز با داشتن بیش از 50 هزار نفر جمعیت هنوز فاقد بیمار ستان است و فاز یک بیمارستان در حال ساخت این شهرستان که قرار بود در پایان اردیبشهت ماه به بهره برداری برسد هنوز به بهره برداری نرسیده است.
]
ارسال دیدگاه