پاسخ به مشکل خوانندگان جهانگیریه :

قطعی مبین نت به دلیل مشکل فنی «دکل» بود

قطعی مبین نت به دلیل مشکل فنی «دکل» بود
در پی اعتراض بسیاری از کاربران شرکت مبین نت در بستک مبنی بر قطعی دو روزه اینترنت،عامل فروش این شرکت در بستک، عنوان داشت که اختلالات ایجاد شده به دلیل مشکل فنی «دکل» بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه، اینترنت مشترکان شرکت مبین نت در شهر بستک برای دومین بار در ماه جاری و بدون اطلاع قبلی به مدت 48 ساعت دچار قطعی شد که 5 خرداد سال جاری  نیز به مدت 30 ساعت اینترنت این شرکت دچار قطعی شده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,

 

,

این شرکت که وابسته به شرکت مخابرات ایران است در شهر بستک برای ارائه خدمات به مشترکان خود، از دو دکل مخابراتی استفاده می کند که یکی از این دکل ها 48 ساعت به مشترکان خود خدمات ارائه نداد که موجب شد نیمی از شهروندان که از این دکل مخابراتی جهت دسترسی به اینترنت استفاده می کردند دچار قطعی در سیستم اینترنت وایمکس خود شوند.

,

 

,

عامل فروش این شرکت در بستک، علت قطعی را حضور عوامل فنی شرکت مبین نت در شهر بستک و تلاش برای رفع نمودن مشکل فنی دکل بانک ملی بستک عنوان کرد.

,

 

,

خواسته کاربران اینترنت بستک در درجه اول عدم قطعی اینترنت و در درجه دوم اطلاع رسانی قبلی برای قطعی هایی برنامه ریزی شده و قابل پیش بینی است.

,

 

,

مبین نت یکی از چهار اپراتوری است که سال 88 مجوز فعالیت در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم را در 30 استان از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه