در رسانه های عراقی منتشر شد؛
ارتش، پلیس و نیروهای مردمی عراق در فلوجه+ تصاویر
در پی تسلط نیروهای ارتش عراق بر قسمتهایی از شهر فلوجه، تصاویری از حضور در رسانه های عراقی ارتش، پلیس و نیروهای مردمی عراق در فلوجه منتشر شد که نوید نزدیک بودن آزاد سازی این شهر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس ترجمه جوانرود هه وال، پس از تسلط نیروهای عراقی بر مناطق الشهداء 1 و 2 در جنوب شهر فلوجه، در رسانه های عراق تصاویری از حضور ارتش، نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم ، پلیس و نیروهای مردمی در شهر فلوجه منتشر شد که بیانگر شکستهای پیاپی داعش و نویدی برای نزدیک شدن به آزاد سازی فلوجه در عراق است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,,
وبسیات کردی زبان (خه لک) در خبری همراه با تصاویر حضور نیروهای عراقی در فلوجه به نقل از "درباز محمد" وزیر مهاجرت عراق نوشت: بر اساس اسناد شناسایی ، در شهر فلوجه و مناطق آن که هم اکنون عملیات نظامی در آن جریان دارد، سه هزارو سیصد و شصت و چهار خانواده آواره وجود دارد که این خانوارها نزدیک به نوزده هزار نفر هستند.
,





















, 
, 
, 
, 
, 
, 
, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه